Thaimaan pääministeri mainostaa matkailua Kiinan suoratoistoalustalla Ctrip

Kansallinen-

1. helmikuuta 2024 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin mainosti julkisesti Thaimaan matkailupalveluita ja Thaimaan paikallisia tuotteita suoratoiston kautta Ctrip-alustalla.

Ctrip on Kiinan suurin online-matkatoimisto, joka tarjoaa palveluita, kuten kotimaan ja kansainvälisten lentojen, hotellien ja pakettimatkojen varaamisen, TPN toteaa.

Srettha kutsui kiinalaisia ​​turisteja vierailemaan ja kokemaan Thaimaan matkailua korostaen Thaimaan siirtymistä tärkeimmäksi matkailukohteeksi. Thaimaan hallitus on sitoutunut tehostamaan ulkomaisten matkailijoiden turvatoimia kaikilta osin, Srettha sanoi.

Tämän tilaisuuden aikana Thaimaan ja Kiinan hallitukset allekirjoittivat 1. maaliskuuta 2024 voimaan tulleen kahdenvälisen sopimuksen vastavuoroisesta pysyvästä viisumivapaudesta thaimaalaisille ja kiinalaisille turisteille, jonka tavoitteena on lisätä kiinalaisten matkailijoita Thaimaahan.

Hallitus vahvisti sitoutumisensa laadukkaaseen matkailuun, luottamuksen palauttamiseen maan sisällä matkustamiseen ja turvallisuusstandardien nostamiseen kaikilta osin, Srettha huomautti.

Kiinan uudenvuoden mukaisen pysyvän ilmaisviisumipolitiikan ilmoituksen seurauksena ja Songkran-festivaaleilla kiinalaiset saivat merkittävän myönteistä palautetta. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Ctrip-alustalla Thaimaa-matkailuhakujen määrä kasvoi tunnissa huomattavasti, yli 90 %.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.