Pattayan kaupungin poliisi puuttui viihdepaikkojen rikkomuksiin ja löytää vähäisen väärennetyn henkilötodistuksen

Pattaya -

Pattaya Cityn poliisi suoritti 1 kello 30 kenttätarkastuksen Pattaya Cityn viihdealueella rikosten ehkäisemiseksi ja estääkseen viihdepaikkoja tarjoamasta palveluja alaikäisille ja sallimasta ampuma-aseita ja laittomia aineita.

Poliisi tarkasti satunnaisesti Pattaya Third Roadin viihdepaikat ja havaitsi, että Soi Xzyten lähellä sijaitsevalla viihdepaikalla oli yli 100 vierailijaa käyttämässä heidän palveluitaan. Tämän jälkeen poliisi vaati vierailijoilta henkilöllisyystodistusta, mutta yksi vierailija todettiin 19-vuotiaaksi., joka on alle 20-vuotias vierailla yöelämän paikoissa ja käyttää alkoholia.

Tuntematon baaripäällikkö kertoi poliisille, että 19-vuotias vierailija käytti väärennettyä henkilökorttia livahtaakseen sisään. paikka ja ilmoitti, että tämä ei ollut baarin vika.

Aluksi poliisi saattoi johtajan Pattaya Cityn poliisiasemalle ja nosti syytteen palvelujen tarjoamisesta ilman laillista lupaa, alkoholin myymisestä lain ylittävästä määräajasta ja alle 20-vuotiaan pääsystä viihdepaikalle.

Lisäksi Pattaya City varoitti kaikkia viihdepalvelujen tarjoajia noudattamaan tiukasti lakeja. Jos poliisi toteaa heidät syyllisiksi, rikosoikeudellisiin toimiin ryhdytään poikkeuksetta. Pattayan poliisi sanoi, että vaikka ihmiset käyttäisivät väärennettyä henkilötodistusta päästäkseen yökerhoon tai baariin, tapahtumapaikka joutuisi vastuuseen.

Tämän politiikan seurauksena poliisi ehdotti, että vartijat saisivat asiantuntevan koulutuksen tunnistamaan väärennetyt henkilötodistukset ja esittämään kysymyksiä alaikäisiksi epäillyiltä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.