Laupiat samarialaiset pidättivät pyörävarkaan Pattayalla varastettuaan sähköpyörän australialaiselta mieheltä

Bang Lamung -

Pattayan poliisi sai 12. helmikuuta 30 kello 2 ilmoituksen, että Hyvät kansalaiset ottivat pyörävarkaan kiinni Chonburin maakunnan maahanmuuttovirastossa, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Katso video tästä tarinasta Youtube-kanavaltamme täältä.

Poliisi lähetettiin tapahtumapaikalle ja löysi ryhmän paikallisia vangiksi kodittoman henkilön, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Suthiphongiksi, 31 ja jonka väitettiin varastavan sähköpyörän Terry Rasmussenilta, 79-vuotiaalta australialaiselta.
Rouva Wipada Netthong, moottoripyörien korjaamon omistaja Jomtien Roadilla, kertoi poliisille, että epäillyn epäillään aiemmin varastaneen poikansa pyörän. Wipada sai kuitenkin pyörän takaisin, kun epäilty pakeni.
Tapahtumapäivänä Wipada näki epäillyn ajavan sähköpyörällä kauppansa ohitse ja huusi sitten apua saadakseen epäillyn kiinni. Paikalliset hyvät kansalaiset pystyivät tarttumaan epäillyn ja saattoivat hänet Chonburin maakunnan maahanmuuttovirastoon ennen kuin ilmoittivat Pattayan poliisille.

Epäilty Suthiphong kertoi poliisille, että hän halusi palata kotikaupunkiinsa Samut Prakaniin, mutta hänellä ei ollut rahaa. Sitten hän teki rikokset varastamalla polkupyörät ennen kiinniottoa, poliisin mukaan.
Aluksi poliisi saattoi epäillyn Pattaya Cityn poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.