Chonburin viranomaiset torjuivat asunnottomuuden Pattayassa ja Jomtienissa: 14 henkilöä pidätetty, yksi huumeiden kanssa

Pattaya -

2. helmikuuta 2024 rouva Ratchanee Worrat, Chonburi-keskuksen kodittomien keskuksen ja asiaankuuluvien virastojen johtaja, suoritti kenttätarkastuksen Pattaya Cityn alueella kodittomille ja kerjäläisille, koska se vaikuttaa kielteisesti Pattayan kaupunkiin ja aiheuttaa hänen mukaansa rikoksia. .

Poliisi ja asiaankuuluvat virastot tarkastivat ensin Yin Yom Beachin ja löysivät useita kodittomien ryhmiä kokoontumassa rannalle. Neljä koditonta ihmistä kokoontui Pattaya Second Roadille Jomtieniin, juomassa alkoholijuomia ja kerjäämässä rahaa ulkomaisilta turisteilta, poliisin mukaan.

Lisäksi poliisi tarkasti Soi Jomtien 1:ssä sijaitsevan hylätyn rakennuksen ja löysi ryhmän kodittomia keräämässä ja ottamassa laittomia aineita. Tämän jälkeen poliisi otti ne kiinni ja takavarikoi laittomat aineet laillista käsittelyä varten.


Aluksi poliisi saattoi 14 koditonta Pattaya Cityn poliisiasemalle ja kielsi heitä olemaan asettumatta sellaisiin julkisiin tiloihin, joissa turisteja usein käy, tai he joutuisivat jatkotoimiin. Heidät vapautettiin myöhemmin.

Kuuden kodittoman huumetesti oli positiivinen, ja yhtä heistä syytettiin poliisin mukaan laittomien aineiden hallussapidosta.

Ratchanee ilmoitti julkisesti, että asunnottomien keskus tarjosi heille hyvinvointia, kuten ilmaisen asumisen, ateriat ja kuljetuksen, jos he halusivat palata kotikaupunkiinsa. Asunnottomien keskuksen virkamiehet löytäisivät opastusta auttamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.