Puukotus, johon osallistui 14-vuotiaita opiskelijoita, tapahtuu lähellä koulua Trangissa; Kaksi kriittisessä kunnossa olevaa teiniä

Trang-

Klo 4, 30. helmikuuta 1, Yan Ta Khaon poliisit saivat raportin konfliktista kahden 2024-vuotiaiden oppilaiden ryhmän välillä vain 14 metrin päässä koulusta Yan Ta Khaossa Trangissa. Tämän seurauksena kaksi 100-vuotiasta opiskelijaa oli kriittisessä tilassa.

Yan Ta Khaon poliisi ryntäsi tapahtumapaikalle, mutta hyvät kansalaiset olivat jo siirtäneet loukkaantuneet opiskelijat Yan Ta Khaon sairaalaan.

Poliisin ilmoituksen mukaan yhdellä 14-vuotiaalla opiskelijalla oli oikean rinnan alla terävällä esineellä keuhkoihin tunkeutunut pistohaava ja toisella 14-vuotiaalla opiskelijalla vasemman rinnan ympärillä. tuuman päässä sydämestä.

Poliisitutkinnan jälkeen ryhmä uhreja ja viisi muuta ystävää kävivät kilpailevan konfliktin samassa koulussa viiden muun 14-vuotiaan oppilaan kanssa, mukaan lukien se, joka puukotti kahta 14-vuotiasta oppilasta. Tapauksen aikana syyllisen väitetään puukoneen kahta 14-vuotiasta opiskelijaa terävällä esineellä aiheuttaen kaksi vakavaa vammaa, ennen kuin syyllisen ryhmä pakeni tapahtumapaikalta.

Poliisi sai kuitenkin tekijän kiinni 20 minuutin jälkeen veitsellä, joka heitettiin pois palmupuutarhaan. Poliisi ja toimivaltaiset viranomaiset kuulustelivat syyllistä rikoksen syistä. 14-vuotias syyllinen kertoi, että heillä oli henkilökohtainen konflikti toisen 14-vuotiaiden opiskelijoiden ryhmän kanssa. ja tunsi, että hänen oli puolustettava itseään.

Poliisi salasi uhrien ja muiden opiskelijoiden nimet alaikäisten henkilöllisyyden suojelemiseksi.

65-vuotiaan syyllisen 14-vuotias setä herra Arun (jonka sukunimi oli salattu poliisin toimesta) kertoi poliisille, ettei hänen veljenpoikansa ollut kuriton ja auttoi säännöllisesti kotitöissä koulun jälkeen. Arun katui tapahtunutta ja antoi poliisin suorittaa velvollisuutensa.

Poliisi neuvoi koulun opettajia ja huoltajia seuraamaan oppilaidensa ja nuorten käyttäytymistä, erityisesti kiusaamista, estääkseen fyysiseen väkivaltaan liittyvät tapahtumat tulevaisuudessa..

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.