Vihainen venäläinen turisti ajaa väkisin osan Pattaya Barberin hiuksista suuttuessaan hiustenleikkauksessa

KUVA: Siamrath

Pattaya -

Thaimaalainen kampaaja Jomtienissa joutui epätavalliseen tilanteeseen, kun vihainen venäläinen asiakas otti häneltä partaveitsen ja ajeli osan hänen hiuksistaan ​​leikkauksen aikana tapahtuneen väärinkäsityksen seurauksena.

Raporttien mukaan Supachai Maneecharoen, 32-vuotias kampaaja Nakhon Si Thammaratista, leikkasi venäläisen miesasiakkaan hiuksia tammikuun 25. päivänä, kun tapaus tapahtui. Kielimuurien vuoksi asiakas kertoi haluamansa hiustyylinsä eleillä. Supachai uskoi ymmärtävänsä ohjeet ja jatkoi hiustenleikkausta. Leikkauksen loppua kohden asiakkaan väitettiin kuitenkin tulleen tyytymättömäksi ja löi kätensä pöytään, mikä hämmästytti kaikkia kaupassa olevia.

Yllättävässä tapahtuman käänteessä venäläisen asiakkaan kerrottiin nappaavan partaveitsen pöydältä ja ajaneen nopeasti osan Supachain päästä ennen kuin pakeni salongista moottoripyörällä. Kokemuksesta järkyttynyt thaimaalainen kampaaja ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisiasemalle.

"Olen ollut kampaajana yli seitsemän vuotta, eikä näin ole koskaan ennen tapahtunut", Supachai sanoi. "Sokista huolimatta pysyin rauhallisena ja toivon, että asiakas tulee pyytämään anteeksi ja selittämään tekonsa."

Supachai päätti myöhemmin ajella päänsä tapauksen jälkeen.

Poliisi on saanut salongista valvontakamerakuvaa, joka kertoo koko tapahtuman. Asiakkaan tunnistaminen ja asianmukaisten toimenpiteiden selvittäminen on parhaillaan käynnissä.

KUVA: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.