PÄIVITYS: Pattayan poliisi torjui siirtolaiskerjäläisiä

Pattaya -

Pyrkiessään torjumaan laitonta kerjäämistä ja ylläpitämään kaupungin positiivista turistikuvaa Pattayan poliisi toteutti yhteisen operaation 31. tammikuuta 2024, jossa pidätettiin 11 kambodžalaista kerjäläistä, joista seitsemän naista ja neljä lasta.

Pol. Eversti Naphatphong Kosit-suriyamanee, Chonburin maakunnan maahanmuuttoviraston komentaja ja Pol. Eversti Navin Thirawit, Pattayan poliisiaseman komentaja, operaatiossa tehtiin yhteistyötä Ms Ratchanee Woraratin, Chonburin kodittomien suojelukeskuksen johtajan kanssa. Virkamiehet lähetettiin tarkastamaan Pattayan erilaisia ​​turistikohteita, mukaan lukien markkinat, baarialueet ja muut suositut paikat.

Viranomaiset löysivät operaation aikana useita kerjäämiseen osallistuvia henkilöitä. Kaikkiaan 11 henkilöä, joista seitsemän kambodžalaista naista ja neljä 3 kuukauden - 3 vuoden ikäistä lasta, otettiin kiinni. Kolme naisista tunnistettiin äiti-lapsi-pariksi. Takavarikoitiin vesikuppeja, kerjäläiskulhoja sekä thaimaalaista ja ulkomaista valuuttaa.

Tutkinnassa paljastui, että kenelläkään kiinniotetuista henkilöistä ei ollut laillista maahantulorekisteriä Thaimaan maahanmuuttojärjestelmään. He tunnustivat tulleensa maahan laittomasti Tratin, Chanthaburin ja muiden maakuntien luonnollisten rajanylityspaikkojen kautta.

Yksi kiinniotetuista kerjäläisistä, neiti Daa, 36-vuotias kambodžalainen nainen, jakoi tarinansa poliiseille. Hän paljasti ylittäneensä rajan laittomasti kahden pienen lapsensa kanssa erottuaan miehestään. He livahtivat Thaimaahan Chanthaburissa ennen kuin matkustivat tila-autolla erityisesti Pattayaan. Daa kertoi poliisille, että hän ansaitsi yli 1,000 XNUMX bahtia päivässä nukkuessaan suljettujen kauppojen edessä ja luottaen turistien myötätuntoon selviytyäkseen. Oli epäselvää, miksi hän oli koditon, vaikka ansaitsi enemmän kuin tarpeeksi pienen huoneen vuokraamiseen.

Kaikki kiinni otetut henkilöt joutuvat syytteeseen laittomasta maahantulosta ja kerjäämisen estolain rikkomisesta. Heitä pidetään vangittuna, kunnes tutkimukset on saatu päätökseen, minkä jälkeen heidät karkotetaan. Henkilöt, joilla on lapsia, lähetetään lastensuojelukeskukseen DNA-testaukseen biologisten suhteidensa varmistamiseksi. Jos poikkeavuuksia havaitaan, ihmiskauppasyytteet nostetaan, viranomaiset sanoivat.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.