Päivitys: 14-vuotias puukotustapaus vaatii lapsirikollisuutta koskevan lain tarkistamista Thaimaassa

Bangkok -

30. tammikuuta 2024 Varawut Silpa-archa, sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden ministeri (SDHS), keskusteli julkisesti suuresta tapauksesta, jossa 14-vuotias opiskelija puukotti luokkatoverinsa kuoliaaksi Suan Luangissa, Bangkokissa.

Tapahtuman jälkeen SDHS:n ja Bangkokin viranomaiset lähettivät psykologeja ja mielenterveysviranomaisia ​​neuvottelemaan sekä uhrin että 14-vuotiaan opiskelijan vanhempien kanssa. Molemmat perheet olivat parhaillaan henkisesti toipumassa asianomaisten virastojen säännöllisillä vierailuilla, Varawut sanoi.

SDHS:n sosiaalityöntekijät osallistuisivat alaikäisten ja nuorten poliisiprosessin aikana toteutettaviin oikeustoimiin, huomautti Varawut.

Thaimaan kansallinen lasten oikeuksien suojelukomissio pitää 1. helmikuuta 2024 kokouksen joidenkin osapuolten ehdotuksesta muuttaa lapsirikollisuutta koskevia lakeja. SDHS keskustelee asiasta kaikkien osapuolten kanssa parhaista mahdollisista ratkaisuista tulevien tapausten ehkäisemiseksi, Varawut sanoi.

Lisäksi verkkososiaalinen media voi nykyään aiheuttaa kiusaamista, se ei ole enää vain fyysistä kiusaamista, vaan myös henkistä väkivaltaa sanoin, Varawut huomautti.

Koulukiusaamisen ja sosiaalisen median kiusaamisen estämiseksi alaikäisten ja nuorten huoltajien ja oppilaitosten tulee seurata kiusaamiskäyttäytymistä ja oppia elämään sosiaalisen median uusien trendien kanssa, Varawut totesi.

Lue uusimmasta päivityksestä 14-vuotiaasta opiskelijasta, jonka väitetään puukottavan luokkatoveriaan kostoksi kiusaamisesta ja kiristämisestä säännöllisesti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.