Tuli tuli teinien riidassa: neljä pidätettiin Ang Thongissa kuuden muun ihmisen loukkaantumisesta

Ang Thong-

31. tammikuuta 2024 Ang Thongin paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Pa Mokin poliisit saivat ilmoituksen ryhmästä teini-ikäisiä, jotka käyttivät tuliasetta riidassa teini-ikäisten kilpailijoiden kanssa aiheuttaen kuusi vammaa klo 9 42. tammikuuta Pa Mokin kaupungissa. , Ang Thong.

Poliisitutkinnassa joukko uhreja, joista viisi oli iältään 15–17-vuotiaita, ja neiti Yuwadee, 32, nautti alkoholijuomia, kun taas kilpaileva neljän 14–18-vuotiaan teinin ryhmä ajoi moottoripyörällä ja ampui uhriryhmää kohti. pitkällä haulikolla. Rikoksen tekemisen jälkeen epäillyt pakenivat kiireessä.

Pa Mokin poliisit paljastivat kuitenkin julkisesti, että kaikki neljä epäiltyä otettiin kiinni pian sen jälkeen.

Poliisin raportin mukaan pääepäilty, jonka väitetään ampuneen uhrien ryhmää, tunnistettiin julkisesti Surachai Suksawangiksi, 18, ja kolmeksi muuksi 14–16-vuotiaksi alaikäiseksi epäillyksi, joiden nimet tapahtumaan osallistuneet poliisit eivät pitäneet. ampuma-aseen käyttäminen.

Epäillyt tunnustivat poliisille, että heidän tuntemattomalla ystävällään oli aiemmin konflikti uhriryhmän kanssa, ja he riitelivät Facebookissa ennen pitkää haulikkoa rikosten tekemiseen.

Aluksi poliisi saattoi neljä epäiltyä Pa Mokin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten ampuma-aseen luvattomasta hallussapidosta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.