Maahanmuuttajien lisääntyvä määrä Pattayassa lisää huolta asukkaiden ja turistien keskuudessa

Pattaya -

Siirtolaisia, mukaan lukien perheet pienten lasten kanssa, vammaisia ​​ja vanhuksia, on havaittu kerjäämässä rahaa lähellä Pattaya Beachia, mikä on aiheuttanut epämukavuutta ja huolta asukkaiden ja turistien keskuudessa.

Kantelijoiden mukaan heidän läsnäolonsa erityisesti Second Roadin varrella ja Wat Chai Mongkol Marketin edessä Etelä-Pattayalla on herättänyt kysymyksiä kaupungin pyrkimyksistä puuttua panhandlingiin ja sen vaikutuksiin matkailualaan.

Näistä ulkomaisista kerjäläisistä on kuitenkin tullut tuttu näky viranomaisten aiemmat toimet tyhjentääksesi alueen. Vaikka heidän toimintansa näyttää rajoittuvan kerjäämiseen, heidän läsnäolonsa toistuva luonne ja ilmeisten seurausten puuttuminen ovat turhauttaneet paikallisia asukkaita, jotka ovat ilmaisseet huolensa useaan otteeseen.

"On tulossa melko masentavaa nähdä tämä joka päivä", kertoi anonyymi paikallinen yrittäjä Second Roadilla. "Se ei ole vain epämukavaa turisteille, vaan se myös maalaa negatiivisen kuvan kaupungista. Tarvitsemme viranomaisia ​​ottamaan konkreettisempia toimia tämän ongelman ratkaisemiseksi."

Viranomaiset eivät ole vielä antaneet virallista lausuntoa viimeaikaisista tapahtumista.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.