Barmony avaa ovensa ja tuo elävää musiikkia ja maukkaita ruokia Pattayan alueelle

Pattaya -

Musiikin ystävät ja ruokailijat, iloitse! Barmony, upouusi baari ja ravintola, joka on täynnä elävää musiikkia ja kulinaarisia herkkuja, on virallisesti avannut ovensa aivan Pattayan ulkopuolella, lähellä Ocean Marinaa. Tämä upea uusi lisäys alueelle kutsuu sinut kokemaan makujen ja äänien sinfoniaa!

Astu Barmonyyn ja sinua odottaa ihastuttava tunnelma! Nauti monipuolisesta menusta, joka sisältää herkullisia ruokia makuhermojasi ihastuttamiseen sekä virkistävän juomavalikoiman, mukaan lukien jälkiruoat. Kun ilta etenee, anna elävän musiikin sielullisten melodioiden valua ylitsesi luoden todella mukaansatempaavan kokemuksen.

Niille, jotka etsivät rentoa iltaa, Barmony tarjoaa ainutlaatuisia erikoistarjouksia, jotka näkyvät alla:

Vain sunnuntaista torstaihin:

  • 799 THB++: Rajoittamaton viini, olut ja highball 3 tunnin ajan.
  • 399 THB++: Rajoittamaton olut 3 tunnin ajan.

Ravintolan lisäksi Barmony ymmärtää vastuullisen nautinnon tärkeyden. Niille, jotka tarvitsevat turvallisen kotimatkan ihastuttavan illan jälkeen, ravintola tarjoaa kätevän paikan päällä taksin. Tämä harkittu kosketus varmistaa, että kokemuksesi pysyy huolettomana ja nautinnollisena.

Oletko valmis kokemaan Barmonyn taikuuden?

Varaukset:

  • Rivi: @barmony
  • Call: 083-245-5666, 080-594-3330

Sijainti:

Tule nostamaan lasia, maistelemaan purtavaa ja uppoutumaan rytmiin Barmonyyn!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.