Sveitsiläinen mies tunnustaa vaimonsa tappamisen, mutta väitteet olivat vahingossa; Poliisi tutki salaperäistä katoamista Nakhon Ratchasimassa

Nakhon Ratchasima-

Tammikuun 29. päivänä 2024 sveitsiläinen aviomies ilmoittautui Khonburin poliisiasemalle Khon Burissa Nakhon Ratchasimassa pyytääkseen passiaan, jonka poliisi oli aiemmin takavarikoinut. Sen sijaan poliisi kuulusteli häntä edelleen hänen vaimostaan, joka katosi salaperäisesti 8. tammikuuta 2024.

Poliisin raportin mukaan rouva Orathai, sveitsiläisen miehen vaimo, jonka nimi paljastettiin julkisesti vain Mr. Rolandina, katosi salaperäisesti tammikuun 8. päivänä.

Poliisi suoritti tutkinnan Orathain kadonneesta tapauksesta ja kerrottiin, että hän menetti aiemmin entisen sveitsiläisen aviomiehensä vuonna 2021 ja hänelle jäi noin 13 miljoonan bahtin perintörahaa. Orathain kerrotaan muuttavan takaisin Thaimaahan ja asuneen Rolandin kanssa kaksi vuotta Khon Burissa, Nakhon Ratchasimassa.

Poliisin mukaan Rolandin väitettiin kuitenkin riidelleen Orathain kanssa ennen tämän katoamista.

Poliisit kuulustelivat Rolandia yli viisi tuntia, kunnes hän kertoi tunnustavansa kiihkeän riidan Orathain kanssa ja väitti kuristi hänet kuoliaaksi, mutta väitti, että se oli tahatonta. Poliisin mukaan Rolandin väitettiin sitten kuljettaneen ruumiin Khok Kruat-Don Khang Roadin maissipellolle Khon Burissa hävittääkseen ruumiin.

Aluksi poliisi otti Rolandin virallisesti kiinni ja suoritti tutkinnan selvittääkseen tapahtuman motiivin. ja etsimään ruumista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.