Pattaya valmistautuu helmikuuhun, joka on täynnä rakkautta, jännitystä ja tapahtumia

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Kun hyväksymme helmikuun 2024, joka on synonyymi rakkaudelle ja romantiikalle, Pattaya Citystä tulee kiehtova kohde pariskunnille, perheille ja ystäville, jotka etsivät unohtumatonta pakopaikkaa.

Ikonisten rantojen ja vilkkaan yöelämän lisäksi Pattayalla on monipuolinen tapahtumakalenteri koko kuukauden ajan, mikä takaa juhlan ja iloisia hetkiä kaikille. Katsotaanpa nyt joitain tämän kuun jännittäviä kohokohtia:

Aktiivisille seikkailijoille:

  • Koh Larn Trail 2024 (4. helmikuuta): Kiinnitä juoksukengät ja valloita Koh Larnin saaren luonnonkauniit polut tässä jännittävässä maastojuoksukilpailussa.
  • Pattaya International Beach Football 2024 (16.–25. helmikuuta): Todista maailmanluokan rantajalkapallotapahtuma Jomtien Beachillä, kun Pattaya esittelee omistautumistaan ​​urheilumatkailulle.

Kulttuurin ystäville:

  • Kiinalaisen uudenvuoden Pattaya-festivaali 2024 (10. helmikuuta): Uppoudu kiinalaisen uudenvuoden eloisiin perinteisiin ja juhliin Central Pattaya Beachillä. Burapa Bike Week moottoripyöräharrastajille järjestetään samana viikonloppuna Itä-Pattayassa lähellä urheilukeskusta.
  • Pattaya International Kite on the Beach 2024 (22.–26. helmikuuta): Todista värien kaleidoskooppi, kun leijat ympäri maailmaa lentävät Pattaya Beachillä.

Musiikin ystäville:

  • Pattaya Concert Band 2024 (17.-18.): Tue ja löydä lahjakkaita nuoria muusikoita tässä jännittävässä bändikilpailussa Royal Garden Plaza Pattayassa.
  • Pattaya Music Contest 2024 (24.–25. helmikuuta): Kannata aloittelevia nuoria muusikoita, jotka esittelevät musiikillista kykyään Royal Garden Plaza Pattayassa.

Urheilufanaatikoille:

Honda LPGA Thailand 2024 (22.–25. helmikuuta): Todista maailmanluokan naisten golfia Siam Country Club Pattaya Old Course -kentällä.

Pakene tavallista ja tee Pattayasta ystävänpäiväsi helmikuussa. Adrenaliinia pumppaavista aktiviteeteista kulttuurin uppoutumiseen ja musiikkielämyksiin kaupunki tarjoaa monenlaisia ​​kokemuksia, joiden avulla voit luoda kestäviä muistoja läheistesi kanssa.

Saadaksesi lisätietoja näistä jännittävistä tapahtumista ja suunnitellaksesi täydellisen Pattaya-matkasi, ota yhteyttä Pattaya Contact Centeriin numeroon 1337, joka on käytettävissä 24/7.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.