Tragedia iskee Ao Tubtimissa: kiinalainen turisti hukkui Koh Sametilla Rayongissa

Rayong-

Klo 5 00. tammikuuta 27 Phe-poliisit saivat ilmoituksen kiinalaisen turistin hukkumisesta Ao Tubtimissa Koh Sametissa Rayongissa.

Paikalliset pelastuslaitokset ja Rayongin lääkintäryhmät lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät rannalla makaamassa 46-vuotiaan kiinalaisen turistin, jonka nimeä poliisi salasi, sinisessä uimapuvussa. Pelastusryhmät antoivat ensiapua, mutta eivät kyenneet elvyttämään kiinalaista turistia.

Tutkinnassa havaittiin, että kiinalainen uhri oli matkustanut Koh Sametille muiden perheenjäsenten kanssa. Uhri kuitenkin ui meressä yksin Ao Tubtimissa ennen hukkumistaan. Perhe kertoi poliisille yrittäneensä pelastaa uhria, mutta ne olivat liian hitaita.

Aluksi pelastusryhmä siirsi turistin ruumiin ruumiinavaukseen Rayongin sairaalaan tapauksen tarkan syyn selvittämiseksi. Tämän jälkeen poliisi ilmoitti tapauksesta Kiinan suurlähetystöön jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.