Kaksi thaimaalaista loukkaantui vakavasti Pattayan lava-autokolarissa

Pattaya -

Varhain sunnuntaiaamuna, 28. tammikuuta, lava-auto törmäsi vesiautoon Pattaya-Naklua Roadilla, minkä seurauksena lava-auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat vakavasti.

Klo 3 Sawang Boriboon Thammasathan -säätiö sai ilmoituksen törmäyksestä ja lähetti vapaaehtoisia pelastushenkilöstöä paikalle Keski-Pattayaan. Saapuessaan he löysivät valkoisen Isuzu D-Max -avolava-auton, jossa oli laajoja etupäävaurioita, ja Pattayan ympäristötoimistolle kuuluvan 00-pyöräisen vesiauton, jossa oli takapäässä vaurioita.

Noutoauton sisältä pelastushenkilöstö löysi kaksi loukussa olevaa henkilöä, mukaan lukien kuljettaja 26-vuotias Kittikorn Pitsuwan ja matkustaja 29-vuotias Wipha Sawangwong.

Pelastustyöntekijät erottivat molemmat uhrit huolellisesti leikkaustyökalujen avulla tuhoutuneesta hylystä. Heidän kriittisen tilansa vuoksi heidät kuljetettiin kiireellisesti sairaalaan välitöntä lääkärinhoitoa varten.

Vaurioitumattoman vesiauton kuljettajan Chaipong Phurahongin, 41, mukaan hänen ajoneuvonsa toimi vilkkuvilla valoilla, kun hän kuuli jarrujen äänen, jota seurasi lava-auton voimakas törmäys hänen kuorma-autonsa takaosaan. . Hän poistui välittömästi ajoneuvostaan ​​ja löysi avoautossa olleet loukkaantuneet ennen kuin soitti hätäkeskukseen.

Onnettomuuden syytä tutkii edelleen Pattayan poliisi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.