Buddha-vuori Sattahipissa loistaa kirkkaasti 10. vuotuisessa Hae Koam Chom Phra Chai -lyhtytapahtumassa

KUVA: PRPATTAYA

Sattahip -

Majesteettinen Buddha-kaiverrus Buddha-vuorella (Khao Chi Chan) Sattahipissa on tarkoitus valaista kauniisti tulevassa 10. vuosittaisessa "Hae Koam Chom Phra Chai" -lyhtytapahtumassa, joka järjestetään 2. ja 3. helmikuuta 2024.

Juhlat alkavat helmikuun 2. päivänä lumoavalla lyhtyparaatilla, joka antaa lämpimän hehkun iltaan kulkiessaan tapahtumapaikan läpi. Kulkueeseen liittyy kiehtova kulttuuriesitys, joka esittelee Sattahipin asukkaiden monipuolista taiteellista kuvakudosta.

3. helmikuuta tapahtuma paljastaa monumentaalisen esityksen Khonista, perinteisestä thaimaalaisesta naamioituneesta tanssidraamasta. Tämä henkeäsalpaava esitys, jonka otsikko on "The Battle of Romklao: Victory Against Evil", vie yleisön eeppisten taisteluiden ja ajattoman tarinankerronnan maailmaan.

Järjestäjät kutsuvat lämpimästi kaikkia osallistujia omaksumaan tilaisuuden henkeä. Sisäänpääsy koko "Chom Phra Chai" -tapahtumaan on ilmainen, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan mahdollisuuden kokea Sattahipin elävää kulttuuriperintöä.

Tapahtumat alkavat joka päivä auringonlaskun aikaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.