Poliisi Raid Bangkokin hierontakeskus soitti toimistoon, 43 ihmistä pidätettiin prostituutiosta, kiinalaisia ​​sijoittajia epäillään

Bangkok -

26. tammikuuta 2024 Thaimaan Metropolitan Police Bureau ja Makkasanin poliisit tekivät etsinnässä The Officen, hierontapalvelukeskuksen, Huai Khwangissa Bangkokissa ja ottivat kiinni 43 henkilöä.

Thaimaan poliisin raportin mukaan 43 henkilöä, mukaan lukien 14 thaimaalaista, 12 vietnamilaista ja 17 kiinalaista, syytettiin väitetyistä prostituutiorikoksista.

Lisäksi poliisin mukaan kiinalaisten sijoittajien uskottiin olevan tämän hämärän liiketoiminnan takana, mikä johti poliisin ratsian toimistoon. Bangkokin poliisi ilmoitti olevansa järkyttynyt huomatessaan, että hierontaliike oli salaa prostituutio, joka on laitonta Thaimaassa.

Aluksi poliisi saattoi epäillyt Makkasanin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten ja lupasi saattaa osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Pidätettyjen ja laitoksen väitettyjen omistajien nimiä ei julkistettu lehdistöaikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.