Pattaya Beach Roadin tragedia: Koditon nainen loukkaantui vakavasti kuorma-auton ja moottoripyörän yli ajamisen jälkeen

Bang Lamung -

Kello 2, 30. tammikuuta 27 Pattayan pelastusryhmä sai onnettomuusilmoituksen lava-autosta, joka murskasi kodittoman henkilön Pattaya Beach Roadilla, Mike-ostoskeskuksen edessä Banglamungissa Chonburissa.

Pattayan pelastusviranomaiset ja poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät 40-50-vuotiaan naisen vakavassa tilassa, koska hänen jalkansa oli murtunut ja hänen oli vaikea hengittää pelastusryhmän raportin mukaan. Pelastusryhmä antoi ensiapua ennen kuin siirsi tuntemattoman naisen Pattayan kaupungin sairaalaan.


Kuorma-auton kuljettaja, luutnantti Suradet Sawadee, 34, kertoi poliisille käyneensä Pattayalla lomalla. Onnettomuuspaikalla oli väitetysti melko pimeää. Yhtäkkiä luutnantti Suradet murskasi jotain ja kuuli huutavan äänen. Pattayan poliisin mukaan hän pysäytti ajoneuvon ja auttoi uhria ennen kuin ilmoitti tapauksesta paikalliselle poliisille.
Raportin mukaan toinen moottoripyörä törmäsi onnettomuuspaikalla pian ensimmäisen onnettomuuden jälkeen, mutta ratsastaja pakeni sen jälkeen Pattayan poliisin mukaan.
Thanawat Nongphong, 26-vuotias todistaja, kertoi pelastusryhmälle, että uhrin väitettiin olleen koditon ja alkoholisti. Hän oli aiemmin makaanut keskellä katua ennen kuin onnettomuus tapahtui, mutta paikalliset auttoivat vetämään hänet ulos, Thanawat sanoi.
Alkututkinnan aikana CCTV-kuvat osoittivat, että uhri makasi kadulla ennen kuin lava-auto ja tuntematon moottoripyörä murssivat uhrin. Moottoripyöräilijä pakeni sen jälkeen onnettomuuspaikalta. Poliisit lupasivat kuitenkin tarjota oikeudenmukaisuutta kaikille osapuolille.

Pattayan poliisi huomautti, että lava-auton kuljettaja toimi täysin yhteistyössä onnettomuustutkinnan kanssa, mutta paennutta moottoripyöräilijää vastaan ​​todennäköisesti nostetaan lisäsyytteet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.