Turistipakettiauto kaatui Pattayassa, kuljettaja paljastaa erikoisen syyn

Pattaya -

Myöhään illalla 25. tammikuuta 2024 tapahtuneessa tapahtumassa turistipakettiauto kaatui Pattayalla, jolloin kuljettaja loukkaantui lievästi.

Klo 10 Sawang Boriboon Thammasathan -säätiö sai raportin onnettomuudesta, joka tapahtui Soi Pattaya Parkissa Thappraya Roadin edustalla, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Katso videoversio tästä tarinasta YouTubessamme tästä.

Pelastusryhmät ja vapaaehtoiset saapuivat nopeasti paikalle ja löysivät valkoisen Toyotan tila-auton makaamassa kyljelleen. Auto vaurioitui pahoin, mutta matkustajia ei onneksi ollut sisällä.

Kuljettaja, Mr. Chaiyut Awampad, 53, seisoi paikalla lievästi loukkaantuneena. Hän kertoi viranomaisille, että hän oli juuri lopettanut venäläisten turistien kuljetuksen hotelliin ja pakettiauto "käänsi yllättäen" täysin itsestään poistuessaan kujalta, jolloin se kaatui.

Onnettomuuden tarkka syy on viranomaisten tutkinnassa. Mr. Chaiyutin odotetaan tekevän yhteistyötä lisätutkimuksissa onnettomuuteen liittyvien olosuhteiden selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.