Sveitsiläinen vapaaehtoinen menetti kätensä Chiang Maissa: Mustakarhun hyökkäys vaatii kiireellistä pelastusta ja sairaanhoitoa

Chiang Mai-

25. tammikuuta 2024 Chiang Daon poliisit saivat ilmoituksen Sveitsin villieläinsäätiön vapaaehtoisesta, joka menetti kätensä ruokkiessaan mustaa karhua kynässä Chiang Daossa, Chiang Maissa.

Poliisin mukaan sveitsiläinen vapaaehtoinen, joka tunnettiin julkisesti vain herra Stefaniksi, loukkaantui vakavasti, kun hänen oikea kyynärvartensa revittiin irti ruokkiessaan mustaa karhua kynässä.

Pelastusryhmät totesivat, että uhri ruokki mustakarhua tavalliseen tapaan, mutta kun hän saavutti oikean kätensä kynän sisään, musta karhu puri raivokkaasti ja repäisi hänen kyynärvarteltaan.

Pelastusryhmät suorittivat ensiapua verenvuodon pysäyttämiseksi ja toivat hänen oikean kyynärvartensa karhun kynästä ennen kuin siirsi hänet kiireellisesti Chiang Daon sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Aluksi kerrottiin, että mustakarhua on pidetty laillisesti Chiang Dao Wildlife Foundationissa vuodesta 1993. Aluksi musta karhu oli Pha Daengin kansallispuiston valvonnassa Chiang Maissa, ennen kuin se siirrettiin uuteen luonnonsuojelualueeseen. Wildlife Foundationin virkailijoille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.