20 auton kasauksen kaaos Loeissa: Lateksivuodot ja sade aiheuttavat vaarallisia tieolosuhteita

Loei-

Tammikuun 25. päivänä 2024 Loein pelastusryhmät saivat onnettomuusilmoitukset Loei-Chiang Khan Roadilla, Loei-Wang Saphung Roadilla ja Loei-Na Duang Roadilla, kun sateet alkoivat kaata, aiheuttaen 20 usean ajoneuvon onnettomuutta kolmen tunnin aikana.

Loei-pelastustiimien raportin mukaan sateiden alkaessa kaatamalla Loei-Chiang Khan Roadille tuli onnettomuusraportti, joka on usean ajoneuvon kolari. Pelastusryhmät lähetettiin pelastamaan ajoneuvoihin juuttuneet uhrit ennen kuin heidät siirrettiin Loein sairaalaan.

Kuitenkin kerrottiin, että Loei-Wang Saphung Roadilla ja Loei-Na Duang Roadilla oli yli 10 onnettomuusraporttia. Kaiken kaikkiaan yli 20 onnettomuutta tapahtui ja yksi vakava loukkaantuminen raportoitiin Loein pelastusryhmien mukaan.

Tutkinnan perusteella tällä alueella sattui joka vuosi usean ajoneuvon kolareita, kun lateksia kuljettaneet kuorma-autot vuotivat puista tielle maitomaista nestettä. Varsinkin kun sateet alkoivat sataa, tien päällä oleva lateksi aiheutti liukkaita pintoja.

Vaikka asiaankuuluvat virastot panivat täytäntöön lateksia kuljettavia kuorma-autoja koskevia määräyksiä maitomaisen nesteen vuotamisen estämiseksi, monet ihmiset rikkoivat edelleen lakeja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.