Rotary Club of Pattaya Center International tarjoaa riisiä Pattayan tarvitseville

Pattaya, Thaimaa-

Viime torstaina 5. tammikuuta annettiin apua tarvitseville satoja 18-kiloisia riisipusseja – sen mahdollisti osittain Pattaya Center Internationalin Rotary Club (RCPCI), jota johti RCPCI:n perustajajohtaja Jana Suwannasri sekä seuran hallitus ja seuran jäsenet.

Vieraiden joukossa olivat Pattayan poliisikomission puheenjohtaja Amporn Kaewsaeng, Pattaya Night Business Operators Associationin puheenjohtaja Lisa Hamilton sekä avainyrittäjät ja liikemiehet. He kaikki osallistuivat riisin lahjoittamiseen Mahakalin Avatara Chakkonnin temppelissä. Tilaisuuteen osallistui myös asianomaisten valtion virastojen viranomaisia.
Jana Suwannasri mainitsi, että RCPCI on uusi seura. Se sai 1. kesäkuuta 2023 Rotary Internationalin peruskirjan perustaakseen klubin tarjoamaan erilaisia ​​julkisia etuja yhteiskunnalle ja yhteisölle, mukaan lukien avustaminen lasten kasvatuksessa, jotta he saavat hyvän koulutuksen ja ovat valmiita edistämään äitien ja lapsen asemaa. terveys.

Lisäksi Pattaya Center Internationalin Rotary Club edistää myös sosiaalityötä Pattayan ja lähialueiden vähäosaisten auttamiseksi.

Viime torstain tapahtuma oli vaikuttava todiste siitä, että RCPCI ottaa tämän tehtävän vakavasti. Satoja pusseja riisiä otettiin kiitollisena vastaan ​​ihmisiltä, ​​jotka asuvat täällä kanssamme ja tarvitsevat apua.

Nauti kuvista!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/