Kansainvälinen brittiopettaja pidätettiin alaikäisten houkuttelemisesta säädyllisiin tekoihin Pathum Thanissa

Pathum Thani-

25. tammikuuta 2024 Pol. Eversti Jirawat Piampinseth, Thanyaburin poliisiaseman komentaja, paljasti julkisesti tapauksen brittiläisestä opettajasta, jonka väitettiin syyllistyneen säädyttömään tekoon alle 13-vuotiaille alaikäisille kansainvälisessä koulussa Thanyaburissa Pathum Thanissa.

Poliisin raportin mukaan brittiläinen opettaja, joka on julkisesti tunnistettu vain herra Davidiksi, 13-XNUMX-vuotiaana, houkutteli alle XNUMX-vuotiaita alaikäisiä ja syyllistyi sopimattomiin tekoihin lounastauoilla. Poliisin mukaan uhreiksi kerrottiin ainakin neljä lasta.
Tarina paljastui, kun yksi luokan opettajista kuuli oppilaiden keskustelevan Davidin käytöksestä. Tämän jälkeen opettaja pyysi oppilaita selittämään, mitä heille tapahtui, ennen kuin hän kertoi tarinan oppilaan huoltajille, poliisin mukaan.
Yksi vanhempien oppilaista kertoi kuulleensa äskettäin uutisen, että heidän tyttärensä oli yksi uhreista ainakin 7-8 kuukauden ajan. Uhri kertoi vanhemmille, että David houkutteli lounastauolla uhrin opettajanhuoneeseen tekemään rikoksia, poliisi kertoi.
Tammikuun 24. päivänä Thanyaburin poliisi vangitsi brittiläisen opettajan talossa Mueang Pathum Thanissa. Epäilty kuitenkin pyörtyi poliisin saapuessa paikalle. Poliisi toimitti epäillyn kiireellisesti Pathumwetin sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Aluksi epäillyn kerrottiin tunnustaneen rikkomuksensa, ennen kuin hänet saatettiin Thanyaburin oikeuteen jatkokäsittelyä varten syyttömän teon syyllistymisestä alle 13-vuotiaille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.