Traaginen onnettomuus Kanchanaburissa: Kaksi jätteenkeräilijää loukkaantui kuolettavasti moottoritietunnelin törmäyksessä

Kanchanaburi-

Tha Ruean poliisi sai 3. tammikuuta 10 kello 23 onnettomuusraportin kahdesta jätteenkeräilijästä, jotka osuivat kuolemaan päänsä moottoritien tunneliin istuessaan jäteauton päällä Tha Makassa Kanchanaburissa.

Uhrit, jotka julkisesti tunnistettiin vain Apinyoksi, 24, ja hra Narongsakiksi, 27, löydettiin poliisin mukaan vakavassa tilassa, koska heidän kallonsa murtuivat.
Poliisitutkinnassa moottoritietunneliin päästiin vain alle 4 metrin pituisiin ajoneuvoihin, ja siellä oli verijälkiä ja törmäys.

Kun uhrit istuivat roska-auton yläosassa lajittelemassa muovipulloja pusseihin, roska-auton kuljettaja, joka julkisesti tunnistettiin Mr. Chuchat Phromsawatiksi, 43, ajoi kuorma-autoa ja törmäsi moottoritien tunneliin, minkä seurauksena kaksi roskakoria menettivät. henkensä poliisin mukaan.

Kuljettaja kertoi poliisille onnettomuuden jälkeen, että hän vei uhrit läheiselle terveysasemalle välitöntä hoitoa varten. Uhrit ilmoitettiin kuitenkin kuolleiksi myöhemmin, kun heidät oli siirretty Kanchanaburiin Makarakin sairaalaan.

Ratchaburin sairaala kuitenkin tekisi ruumiinavauksen selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn ennen uskonnollisen seremonian järjestämistä.

Aluksi poliisi saattoi Chchatin Tha Ruean poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten ja nosti syytteen huolimattomasta ajamisesta, joka aiheutti muiden ihmisten kuoleman.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.