Sattahip Navy takavarikoi laittoman öljyä kuljettavan aluksen Thaimaanlahdella

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Thaimaan kuninkaallinen laivasto Chonburin Sattahipin alueella takavarikoi laittoman öljyä kuljettavan aluksen Thaimaanlahdella 22. tammikuuta 2024.

Vihjeen perusteella merivoimat sieppasivat ja pidättivät aluksen lähellä Ta Lu -saarta Rayongin maakunnassa. Raporttien mukaan alus oli laittomasti muunnettu kuljettamaan öljyä sen jälkeen, kun se oli alun perin rekisteröity yleisrahtilaivaksi. Tarkastuksissa Thaimaan viranomaiset löysivät koneesta 104,000 XNUMX litraa väitettyä veropetoksesta tehtyä dieselpolttoainetta ja kolme miehistön jäsentä.

Alus saatettiin Naval Command Headquartersille Sattahipiin lisätutkimuksia varten. Asianomaiset viranomaiset tutkivat tällä välin miehistön jäseniä, vaikka heidän henkilöllisyytensä on salattu lehdistön ajan.

Onnistunut operaatio oli koordinoitu ponnistelu Center for Maintaining National Maritime Interests Region 1, Excise Department, Marine Officen Pattaya ja Rayong Branches ja Chonburi Provincial Fisheries Office.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.