Päivitys: Sa Kaeo Teen Crime Wave: Poliisi paljastaa sarjan rikoksia, hyökkäys laajenee Thaimaassa

Kansallinen-

Klo 9, 00. tammikuuta 23, Pol. Kenraali Surachet Hakparn, apulaispoliisipäällikkö, kertoi Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille lisää Sa Kaeon teinien väitetysti hyökkäävän henkisesti sairaan naisen kuoliaaksi ja osallistuneen myös muihin vakaviin rikoksiin.

Aiemmin teini-ikäisen ryhmän väitettiin syyllistyneen rikoksiin yli 7–8 tapauksessa, mukaan lukien neiti Buaphanin murha, raiskaus ja säädyttömyys, poliisin tapausten yhteenvedon mukaan 22. tammikuuta.

Lisätutkinnassa poliisi totesi, että myös aikuisten epäillään osallistuneen rikosten tekoon. Lisäksi pidätysmääräykset ja syytteet olivat käsittelyssä, ja ne valmistuvat tammikuun 26. päivään mennessä, Pol sanoi. Kenraali Surachet. Myös alaikäisten epäiltyjen vanhemmat nostetaan erilaisiin syytöksiin, Pol sanoi. Kenraali Surachet.

Poliisi kuitenkin jäljittäisi edelleen samanlaisia ​​nuorisoryhmiä poliisin tarkkailulistalla kaikkialla Thaimaassa, kuten Nonthaburi, Samut Prakan ja Sa Kaeo. Sa Kaeo olisi äärimmäisissä tapauksissa esimerkki tiukkojen lakien täytäntöönpanosta, mukaan lukien huume-, kratom- tai alkoholitestien tarkistuspisteiden perustaminen, Pol huomautti. Kenraali Surachet.

Äskettäin Pol. Kenraali Torsak Sukvimol, Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö, määräsi ulkonaliikkumiskiellon Sa Kaeoon, joka kielsi nuoria poistumasta kotitalouksista klo 10 jälkeen.

Tammikuun 22. päivän yönä Sa Kaeon poliisi takavarikoi ampuma-aseita, ammuksia ja laittomia aineita. Poliisin mukaan yhteensä 8 huumeidenkäyttäjää pidätettiin, 20 vanhempaa sai ehdonalaisen ja 35 moottoripyörää takavarikoitiin.

Pol. Kenraali Surachet lisäsi lisäksi, että hän keskusteli alaikäisten tarkkailu- ja suojeluosaston pääjohtajan kanssa alaikäisten sosiaalisista kysymyksistä. Kerrottiin, että Sa Kaeon teini-ikäisten tapauksessa heidät erotettaisiin muista pidätetyistä nuorista terapiassa ja kuntoutusprosesseissa.

Prosessin kerrotaan kestävän jopa kolme vuotta havaintokeskuksessa vankilan sijaan, Pol sanoi. Kenraali Surachet.

Ensi viikolla Pol. Kenraali Surachet tekisi kenttätarkastuksen Sa Kaeon alueella vieraillakseen eri kotitalouksissa rakentaakseen luottamusta oikeusprosessiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.