Pattaya valmistautuu 2. Koh Larn Trail Runiin

KUVA: Koh Larn Trail 2024

Pattaya -

Luonnonkaunis Koh Larnin saari valmistautuu toiseen Koh Larn Trail Run -kilpailuun, joka on suunniteltu järjestettäväksi 4. helmikuuta 2024.

Jännittävää tapahtumaa valmisteltaessa pidettiin kokous 24. tammikuuta 2024 Mueang Pattaya 10 Schoolin kokoushuoneessa.

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai johti kokoukseen Pattayan kaupungin hallinnon, Pattayan juoksuyhdistyksen ja asiaankuuluvien virkamiesten jäseniä. Yhdessä he keskustelivat ja viimeistelivät tapahtuman keskeisiä näkökohtia, mukaan lukien liikenteenohjauksen ja reitit.

Aluksi toinen Koh Larn Trail Run tarjoaa kaksi kilpailuluokkaa: 11 kilometriä ja 25 kilometriä. Molemmat kilpailut alkavat ja päättyvät viehättävällä Saem Beachillä Koh Larnilla.

Sekä juoksijoiden että osallistujien turvallisuuden varmistamiseksi juoksureitit suljetaan liikenteeltä kahdessa aikavälissä: 2-30 ja 3-15.

Järjestelytoimikunta lähettää reiteille lääkintähenkilöstöä ja pelastusryhmiä varmistaakseen kaikkien osallistujien hyvinvoinnin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.