Bangkokin kuvernööri ja Australian suurlähettiläs yhdistävät voimansa meneillään olevassa hankkeessa, jossa istutetaan yli miljoona puuta Green Wall -kampanjaa varten

Bangkok -

8. tammikuuta 30 klo 23 Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt ja Australian Thaimaan-suurlähettiläs tohtori Angela Macdonald PSM osallistuivat meneillään olevaan projektiin, jossa istutettiin yli miljoona puuta viheralueen luomiseksi. seinä suodattamaan pölyä kaupungin halki osana juhlia tulevan Australia-päivän kunniaksi Chaloem Phrakiat Parkissa, Sathornissa, Bangkokissa.

Bangkokin eri alueilla istutettiin hevospensaita, australian murattipalmuja, sonneratia-mangroveja ja guaiacwoods-puita alueen sopivuuden mukaan. Guaiacwood on Bangkokin ja Australian Thaimaan suurlähetystön yhteistyön symboli.

Lisäksi Australian suurlähetystö Thaimaassa lahjoitti äskettäin 1,000 XNUMX monivuotista taimia Bangkokille tukeakseen meneillään olevaa yli miljoonan puun istuttamista, mikä loi vihreän muurin pölyn suodattamiseksi kaupungin läpi. Puut rekisteröidään ja niitä voitaisiin seurata ja niiden kasvuprosessi tallennetaan tree.bangkok.go.th.

10. tammikuuta 00 klo 24 mennessä yli 2024 785,207 puuta istutettiin tavoitteesta 1,641,310 XNUMX XNUMX.

Lisätietoja kampanjasta Klikkaa tästä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.