Numchai Fair Market Grand avautuu vahvistamaan Pattayan paikallista taloutta

Pattaya -

Pattayan vilkas kohtaus sai uuden maamerkin tervetulleeksi sunnuntaina Numchain messumarkkinoiden avajaisissa, joita mainostettiin vilkkaana tilana "Kävele, syö, matka".

Markkinat sijaitsevat kätevästi Sukhumvit Road-Pattaya Klangin varrella. Sitä valvoo Wiriya Khamdee, markkinajohtaja, jonka tavoitteena on tuoda raikas, rento ilmapiiri Pattayan vilkkaaseen sydämeen.

Numchai Fair Pattaya Market tarjoaa vaikuttavan valikoiman yli 100 pysyvää myymälää ja 85 väliaikaista telttakojua, joista jokainen on jo varattu pysyville myymälöille. Tämä monipuolinen markkinapaikka pyrkii elvyttämään paikallista taloutta tarjoamalla paikallisille yrityksille alustan esitellä tuotteitaan ja menestyä.

Markkinoilla on runsaasti pysäköintitilaa, johon mahtuu jopa yli 300 autoa. Markkinat ovat avoinna joka päivä klo 4-00 palvelemaan sekä päiväretkiä että iltakävelyä.

Tällä hetkellä Numchai Fair Pattaya Market tarjoaa ilmaista myyntitilaa ensimmäisten kolmen kuukauden ajan auttaakseen aloittelevia yrityksiä testaamaan siipiään ja tuotteitaan. Markkinoiden vilkkaaseen elämään kiinnostuneet voivat tiedustella vapaata liiketilaa numerosta 081-514 5265.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.