Kratom-mehumyyjä pidätettiin Sattahipissa

KUVA: Thairath

Sattahip -

Sattahipin poliisi otti lauantaina kiinni thaimaalaisen miehen, joka myi Kratom-mehua nuorille.

Pol Col Thanapon Klinkesorn, Sattahipin poliisiaseman komentaja, johti operaatiota, jossa pidätettiin epäilty, joka tunnistettiin vain herra Maekiksi, 41, Soi Chao Suanin päässä Sattahipin alueella Chonburin maakunnassa tammikuun 20. päivänä.

Mr. Maekin pidätys johtui huolestuneiden asukkaiden valituksista kratom-mehun laittomasta myynnistä erityisesti nuorille alueella. Näiden ilmoitusten perusteella viranomaiset suorittivat pistoleikkauksen ennen epäillyn kiinniottamista.

Pidätyksen aikana poliisi takavarikoi Maekilta useita esineitä, mukaan lukien neljä 1,500 ml:n muovipulloa ja yhden 500 ml:n pullon, joka sisälsi keitettyä Kratom-mehua, sekä salaisen oston yhteydessä käytetyn 100 bahtin setelin.

Mr. Maek joutuu nyt oikeuteen elintarvikelain rikkomisesta. Sattahipin poliisin mukaan häntä voi odottaa pykälän 50 nojalla enintään kahden vuoden vankeusrangaistus ja 20,000 XNUMX bahtin sakko.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.