Banglamungin poliisi otti jääkaapinvarkaan kiinni

Banglamung-

19. tammikuuta 2024 Banglamungin poliisit ottivat kiinni epäillyn, jonka väitettiin varastaneen jääkaapin vuokrahuoneen edessä osoitteessa Sukhumvit Pattaya Soi 75, Banglamung, Chonburi.

Poliisin raportin mukaan CCTV-materiaali osoitti hetken, jolloin epäilty, joka julkisesti tunnistettiin vain Wutthichiksi, 34, varasti jääkaapin tammikuun 18. päivänä.

Uhri (jonka nimeä poliisi ei salannut) ilmoitti Banglamungin poliisille, että jääkaappi, arvoltaan 3,000 bahtia, varastettiin uhrin elektroniikkaliikkeen edestä. CCTV:n kuva osoitti, että kahden ihmisen väitettiin auttavan jääkaapin nostamisessa ennen pakenemista, poliisi sanoi.

Lisäksi uhrin tyttöystävä kertoi poliisille, että Wutthichai oli heidän entinen työnantajansa, joka vuokrasi huoneen heidän myymälänsä vieressä.


Tutkinnan jälkeen epäilty otettiin kiinni liikkeen vierestä. Epäilty myönsi kuulemma pyytäneensä tuntematonta teiniä auttamaan jääkaapin siirtämistä, mutta teini ei ollut osallisena varkausjuoniin ja luuli vain auttavan jääkaapin omistajaa siirtämään sitä. Epäilty myi jääkaapin 2,000 XNUMX bahtilla ja väitti poliisin mukaan käyttäneen kaikki rahat.

Aluksi poliisi takavarikoi varkaudessa todisteena käytetyn moottoripyörän sivuvaunun ja saattoi Wutthichain Banglamungin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.