Oletko kyllästynyt kaljuun tai hiusten menettämiseen Pattayassa? PHD Clinic Pattaya on täällä auttamassa!

Pattaya, Thaimaa-

Jos on yksi asia, jota monet ihmiset, erityisesti miehet, pelkäävät enemmän kuin mitään muuta, se on hiustensa menettämistä. Varsinkin Pattayan kaltaisessa kaupungissa, joka sopii erinomaisesti sinkkuille, jotka haluavat tavata muita sinkkuja, on tärkeää tuntea olonsa ja näyttää parhaalta.

Hiusten menettäminen tai harvennus voi olla suuri itseluottamusongelma monille ihmisille, ja se voi vaikuttaa paitsi ulkonäköön myös heidän itsetuntoonsa ja yleiseen mielenterveyteen. Onneksi on olemassa loistavia vaihtoehtoja iästäsi riippumatta, ja PHD Clinic Pattaya on valmis auttamaan amerikkalaisen sertifioidun hiustensiirtolääkärin kanssa. Ne tarjoavat myös monia muita hienoja palveluita, kuten alla näkyy.

Ensinnäkin, me täällä Pattaya Newsissa vierailimme äskettäin PHD Clinicissä puhuaksemme (lisää lääkärin nimi) heidän palveluistaan, joten ne, jotka haluavat kuunnella tai katsoa, ​​katso videomme alla!

 

Katsotaanpa nyt yleistä PHD-klinikaa ja mitä niistä pitäisi tietää:

PHD Clinicin pääkonttori on Pattayassa, Thaimaassa Central Pattaya Roadilla, vastapäätä Mityonia (Reittiohjeet ja Google-kartta alla). Klinikka on avoinna joka päivä klo 10-00, paitsi keskiviikkoisin.

Klinikka tarjoaa laajan valikoiman palveluita mm.

-Ilmaiset lääkärikäynnit!! Kyllä, ILMAISEKSI!

- Amerikkalaisen sertifioidun hallituksen lääkärin tekemät hiustensiirrot!

- Nenän suurentaminen

-Silmäpussileikkaus

- Raskas leikkaus

- Roikkuvat silmät korjaantuvat

- Täyteaine

-Botox

-Mini-facelift-leikkaus

- Diodilaser

- Kantasolujen langan nosto

- Rasvaimu

-Vitamiinitipuja

- Painonpudotuskynät

-LED-laserhoidot aknen ja tummien läiskien hoitoon

Jos kaipaat uutta ilmettä, PHD Clinic on oikea paikka! Ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua näyttämään ja tuntemaan olosi parhaalta. Etsitpä sitten hiustensiirtoa, nenän lisäystä tai rasvaimua, he auttavat sinua.

Kuten mainittiin, he ovat erityisen taitavia hiustensiirroissa erinomaisen American Certified Board Doctor -lääkärinsä kanssa ja he ymmärtävät myös, kuinka suuri päätös tämä voi olla, ja siksi he tarjoavat erinomaisia ​​​​ilmaisia ​​​​konsultaatioita vastatakseen kaikkiin kysymyksiisi ja voittaakseen pelot tai esteet. olet tiellä kohti parempaa ja itsevarmempaa sinua!

Mutta ei siinä vielä kaikki! PHD Clinic tarjoaa myös LED-laserhoitoja akneen ja tummien läiskien hoitoon! Joten jos haluat päästä eroon näistä ärsyttävistä näppyistä tai tummista täplistä, mukaan lukien ikään liittyvät tai auringon aiheuttamista täplistä, ne voivat myös auttaa sinua.

Ja paras osa? Kuten mainittiin, he tarjoavat ilmaiset lääkärikäynnit jotta saat kaiken tarvitsemasi tiedon ennen tärkeiden päätösten tekemistä.

Lisätietoja:

Voit vierailla heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.phd-clinic.com.

Voit ottaa heihin yhteyttä myös heidän Facebook-sivunsa kautta, PHD Clinic kosmeettinen kirurgia ja hiustensiirto Pattaya

Heidän Line-tilinsä @phdclinic,

Heidän Instagram-tilinsä phd.clinic,

tai soittamalla numeroon **061-8988771**.

Ne sijaitsevat Central Pattaya Roadilla, vastapäätä Mityon Pattayaa. Löydät heidän sijaintinsa Google Mapsista osoitteesta

https://maps.app.goo.gl/TQ2feSYBmbQRfUK96

Joten, mitä sinä odotat? Siirry PHD Clinicille ja valmistaudu näyttämään ja tuntemaan olosi parhaalta! Ja muista kertoa heille, että kuulit heistä Pattaya Newsissa, kun he kysyvät!

Nauti alla olevista kuvista onnellisista entisistä asiakkaista, jotka kaikki tarjoaa PHD Clinic. Vinkki: Napsauta kuvaa ja avaa galleria, jonka avulla voit selata kuvia helposti pyyhkäisemällä.

Sponsoroitu sisältö.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/