Thaimaa sijoittui maailmanlaajuisesti kuudenneksi Telegraphin pakollisissa kohteissa

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Uusimmissa Airbnb-alustan tietoihin perustuvissa sijoituksissa Thaimaa on noussut kiinalaisten matkailijoiden ykköskohteeksi talvikaudella (joulukuu 2023 – helmikuu 2024).

Se myös varmisti paikan Thaimaan 20 halutuimman kohteen joukossa, mistä on osoituksena kiinalaisten vieraiden hakutoiminnot Airbnb-alustalla. Lisäksi The Telegraph, Iso-Britannian johtava media, on sijoittanut Thaimaan kuudenneksi "6 paikan, joissa sinun on vierailla vuonna 20" joukossa, mikä tekee siitä ainoan Aasian maan kymmenen parhaan joukossa.

Airbnb-alustan tietojen mukaan Thaimaa toivotti lämpimästi tervetulleeksi yli 3.5 miljoonaa kiinalaista turistia vuonna 2024, mikä vahvisti asemaansa kiinalaisten matkailijoiden talven aikana etsimänä suosituimpana kansainvälisenä kohteena. Lisäksi viisi thaimaalaista kaupunkia on tunnustettu kiinalaisten Airbnb-alustalla talvikauden 20 haetuimman kohteen joukkoon. Huomattavia kaupunkeja ovat Phuket (sijoittu 1.), Bangkok (sijoittui 2), Chiang Mai (sijoittui 7), Koh Samui (sijoittui 10) ja Pattaya (sijoittui 12.).

Lisäksi The Telegraphin arvostettu sijoitus ”20 paikkaa, joissa sinun tulee vierailla vuonna 2024” sijoittaa Thaimaan kuudenneksi, mikä tekee siitä ainoan Aasian maan kymmenen parhaan joukossa. Täydellinen luettelo sisältää:

1. Newfoundland ja Labrador, Kanada

2. Bad Ischl ja Salzkammergut, Itävalta

3. Norjan rinteet, Skandinavia

4. Okavango Delta, Botswana

5. Wild Atlantic Way, Irlanti

6. Thaimaa, Kaakkois-Aasia

7. Exmoor, Englanti

8. Stirling, Skotlanti

9. Pariisi, Ranska

10. Kea, Kreikka

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.