Kiinalainen turisti hädässä: itsetuhotapaus Sukhumvit Roadilla, Pattaya

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi sai 12. tammikuuta 40 kello 20 ilmoituksen kiinalaishenkilöstä, joka teki itsetuhoa Sukhumvit Roadilla, lähellä Pattayan keskustan punaisten valojen risteystä.

Pattayan poliisi ja pelastusryhmät lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät kiinalaisen riehumassa ja löi kiveä päähänsä aiheuttaen päävamman ja veren peittäneen hänen kasvonsa.


Poliisi ryntäsi alistamaan hänet vähän ennen kuin pelastusryhmät suorittivat ensiapua ja siirsivät kiinalaisen Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan kiireellistä hoitoa varten.
Alun perin kiinalaisella, jonka nimeä TPN Media salasi hänen mielenterveysnsä vuoksi, 42, oli poliisin mukaan voimassa oleva passi.

Kiinalaisen kerrottiin kertoneen tulkin kautta poliisille, että hänen kiinalaiset ystävänsä olivat kutsuneet hänet tapahtumaan ja nauttineen hallusinaatioita aiheuttavia laittomia aineita. joka johti tapaukseen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.