Suosittu intialainen näyttelijä Kiran Raj löytää rakkauden taistelupeliin Pattayassa, Thaimaassa Rage Fight Academyn kanssa

Pattaya, Thaimaa-

Suosittu intialainen näyttelijä Kiran Raj kuvasi äskettäin elokuvaa Pattayassa, Thaimaassa, maailmankuulussa matkailukohteessa, joka on kuuluisa monista nähtävyyksistään ja vilkkaasta yöelämästään, kun hän päätti kiertää kaupunkia hieman omin päin ja onnistui luopumaan seurueestaan. Baht Bus (thain kielellä Songtaew), pohjimmiltaan muunneltu lava-autotaksi ympäri kaupunkia.

Kiran nautti vapaa-ajastaan, kunnes kaksi hänen mukaansa hyvin humalaista turistia, jotka käyttäytyivät melko aggressiivisesti, kiipesivät baht-bussitaksiin ja häiritsivät häntä ja muita matkustajia. Vaikka tilanne oli tuolloin epämiellyttävä ja melko jännittynyt, kokemuksella oli Kiranille suuri käänne.

Ensinnäkin haluaisimme pysähtyä hetkeksi, jos olet edelleen kanssamme etkä tunne Kirania… tässä on hänen IMDB-profiilinsa täällä. Hän on erittäin suosittu Intiassa ja on yli miljoona seuraajaa Instagramissa ja yli 500,000 Facebook, mutta tiedämme, että meillä on monipuolinen yleisö ympäri maailmaa, joka ei ehkä tunne intialaisia ​​näyttelijöitä.

Nykyään Kiran on myös kuuluisa näyttelemisestä monissa toimintaelokuvissa ja -sarjoissa, mutta jopa maailman parhaiden toimintasankarien on edelleen kehitettävä taitojaan. Ollessaan Baht-bussissa meluisten humalaisten herrojen kanssa, Kiran huomasi bussissa suuren mainoksen Rage Fight Academysta ja Training Campista Pattayassa, yksi Thaimaan johtavista harjoitusleireistä monien maailmanluokan valmentajien kanssa.

Mainos ja tilanne riehuvien turistien kanssa oli tavallaan symboli Kiranille tuolloin, ja hän koki sen pohjimmiltaan huutavan hänen nimeään ja että sen oli tarkoitus olla. Epäröimättä Kiran päätti vierailla Rage Fight Academyssa ja seurata hänen mukaansa kohtaloa.

Juuri Rage Fight Academyssa Kiran tapasi Jonny Tellon, yhden leirillä olevista maailmanluokan valmentajista ja itse erittäin kokeneen ja voittavan taistelijan. Voit lukea lisää Jonnysta täältä ja katso äskettäin mahtavia videoita hänestä ja Kiranista!

Kaksi miestä aloitti sen välittömästi, ja positiivisella tavalla, ei MMA-tavalla. Tuntui todellakin, että kohtalo olisi puuttunut asiaan ja Kiran ja Jonny alkoivat harjoitella yhdessä, kehittäen paitsi kiinteän valmentaja- ja opiskelijasuhteen myös orastavaa ystävyyttä, jakaen monia yhteisiä asioita hyvin erilaisista kasvatuksista ja taustoista huolimatta.

Noin viimeisen kuukauden aikana Kiran on laulanut sosiaalisessa mediassa ylistystä Rage Fight Academyssa kuluneesta ajastaan ​​ja taidoistaan, joita hän oppii ja toivoo voivansa taistella oikeissa otteluissa tulevaisuudessa, Jonnyn auttaessa häntä valmistautumaan. Kiran on jo voittanut talon sisäisen taistelun Rage Gymissä ja valmistautuu taistelemaan tulevassa Rage Fight Night -tapahtumassa, ja lisätietoja jaetaan, kun niitä on saatavilla! Hän jatkaa harjoittelua Rage Fight Academyssa valmisteilla!

Oletko kiinnostunut ottamaan ensimmäiset askeleet parantaaksesi itseäsi ja oppiaksesi MMA:sta, BJJ:stä, Muay Thaista, nyrkkeilystä ja muusta? Tarjolla on majoitusta ja viisumiapua, joten Rage Fight Academy voi auttaa kaikissa tarpeissa. Katso täältä lisätietoja ja lähetä heille viesti.

Nauti kuvista ja nähdään pian Pattayalla! Ja pidä silmällä myös Kiranin uusimpia elokuva- ja televisioprojekteja, erityisesti hänen tulevaa toimintaelokuvaansa Ronny!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/