Chonburin asukkaat hälyttävät kotimurtojen sarjasta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Useat asunnonomistajat Chonburin Mueangin alueella vaativat poliisia ottamaan kiinni murtovarkaat, jotka varastivat miljoonien bahtien arvosta arvoesineitä kodistaan ​​viime vuoden joulukuussa 2023.

Napan Moo 7:n asukkaat ovat edelleen järkyttyneitä heidän koteihinsa kohdistuneiden murtojen sarjan jälkeen. Eräs talonomistaja, Mr. Por (salanimi), puhui paikallisille toimittajille ja kertoi yksityiskohtaisesti varkaudesta hänen kaksikerroksisessa kaupunkitalossaan, joka tapahtui 28. joulukuuta.

Hän kertoi, että kolme varasta murtautuivat hänen taloonsa ja ryöstivät hänen omaisuutensa läpi olohuoneessa ja makuuhuoneessa. He veivät herra Porilta monia arvokkaita esineitä, kuten kultaa, amuletteja, ylellisiä laukkuja ja jopa hänen lapsensa koululaukun, jolla he kantoivat varastettuja tavaroita, kun hänen lapsensa kirjat ja koulutarvikkeet oli heitetty lattialle.

"Sinä päivänä murtauduttiin kolmeen asuntoon", herra Por sanoi. "Hävisin yhteensä 1.2 miljoonaa bahtia."

Varkaat, joiden epäillään menneen sisään herra Porin talon takaporteista, jotka liittyivät paksuun banaanipuutarhaan, muuttivat sitten kahteen muuhun lähistöllä olevaan taloon. Yksi asunnonomistaja ilmoitti menettäneensä 500,000 14 bahtia käteistä, tuliaseen ja Rolex-kellon, kun taas toinen suri yli 5 bahtia painavan kultavarkautta. Kaikkien kolmen murron yhteistappiot ylittivät XNUMX miljoonaa bahtia.

Peläten, että varastetut arvoesineet voivat kadota ikuisesti, jos tekijät pysyvät vapaana, herra Por kehotti Chonburin poliisia ryhtymään nopeisiin toimiin. Hän korosti syyllisten kiinniottamisen kiireellisyyttä, jotta vastaavat tapaukset eivät vaivaisi yhteisöä tulevaisuudessa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.