Pattayalainen mies, joka asui hylätyssä Batman-diskossa, pidätettiin laittomista huumeista ja ampuma-aseista

Pattaya -

Pattayan poliisi otti thaimaalaisen miehen kiinni 18. tammikuuta metamfetamiinin ja luvattomien aseiden hallussapidosta ja myynnistä.

Toimii Pol:n tilauksesta. Eversti Navin Sinthurat, Banglamungin poliisipäällikkö, tutkijaryhmä otti kiinni epäillyn, joka tunnistettiin vain Rueangritiksi, 35, torstaina lyhyen tutkinnan jälkeen.

Rueagnritin kerrottiin asuneen hylätyssä rakennuksessa Soi Batmanissa Etelä-Pattayalla ja osallistuneen laittomaan huume- ja ampuma-asekauppaan poliisin tiedustelutietojen mukaan. Nähtyään hänen kävelevän epäilyttävästi alueella, poliisit pyysivät tutkimaan hänen ruumiinsa, ja vaikka mitään laitonta tavaraa ei heti löytynyt, hänen kerrottiin tunnustaneen äskettäin käyttäneensä metamfetamiinia.

Hänen paikkansa myöhemmissä etsinnöissä löydettiin seitsemän patruunaa 12-koon haulikkopatruunoita, 0.78 grammaa metamfetamiinia ja huumetarvikkeita piilotettuna piilolokeroon.

Mr. Rueagnrit myönsi ostaneensa lääkkeet henkilöltä, joka tunnetaan vain nimellä "M". Hän väitti myös omistavansa aseen henkilökohtaisen suojan vuoksi. Hän on tällä hetkellä pidätettynä lisätutkintaa varten, koska häntä syytetään laittomien huumeiden hallussapidosta ja ampuma-aseesta ja huumeiden käytöstä.

Katso tästä jokin aika sitten tekemämme ominaisuus hylätystä Batman Discosta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.