Bruno Mars aikoo tehdä Bangkok Grooven maaliskuussa 2024, ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen

KUVA: Thaiticketmajor

Kansallinen -

Kansainvälinen musiikkisensaatio Bruno Mars palaa voitokkaasti Thaimaahan ensimmäisellä konserttillaan kuuteen vuoteen. Mielenkiinnolla odotettu tapahtuma, nimeltään "Bruno Mars Live in Bangkok", järjestetään lauantaina 30. maaliskuuta tunnetulla Rajamangala Stadiumilla.

Fanit voivat odottaa sähköistävää esitystä, joka sisältää joukon Bruno Marsin listan kärkihittejä, mukaan lukien ikoniset kappaleet, kuten "Uptown Funk", "Just the Way You Are", "That's What I Like", "When I Was Your Man" ”, ”Talking to the Moon” ja ”24K Magic”.

Konsertin lipunmyynti alkaa 25. tammikuuta klo 10 Live Nation Teron jäsenille ja yleisölle 26. tammikuuta, myös klo 10. Innokkaille faneille VIP Gold -liput myydään hintaan 11,000 5,500 bahtia, kun taas VIP Silver -liput vaihtelevat 9,000 2,000 bahtista 5,000 XNUMX bahtiin. Pysyvät liput tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat XNUMX XNUMX bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Lippuja voi ostaa kätevästi verkosta Live Nation Teron virallisilla verkkosivuilla (www.livenationtero.co.th) tai missä tahansa Thai Tickets -liikkeessä. Bruno Marsin tuleva konsertti lupaa olla ikimuistoinen ilta, joka on täynnä hänen tunnusomaista tyyliään, energisiä esityksiä ja esittelyä hänen suurimmista hitteistään. Älä missaa mahdollisuutta nähdä tätä maailmanlaajuista pop-ikonia livenä Bangkokissa!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.