Pattayan alueen lintupyytäjä sähköiskussa, toinen vakavasti loukkaantunut

Pattaya -

Kaksi thaimaalaista miestä sai sähköiskun korkeajännitteisestä sähköjohdosta, kun he harjoittivat lintupyyntitoimintaa lähellä Thammasatin yliopiston Pattayan kampusta keskiviikkona. Tapahtuma vaati yhden miehen hengen ja toiselle pahoja palovammoja.

Noin kello 5 30. tammikuuta Pattayan poliisille ilmoitettiin tapahtumasta, joka tapahtui Thammasatin yliopiston Pattayan kampuksen läheisyydessä, Moo 17, Pongin osapiiri, Banglamungin piiri, Chonburin maakunta. Paikalle saapuessaan viranomaiset löysivät noin 5 metrin säteellä olevan tulipalon, ja palovyöhykkeeltä löytyi kahden vakavasti palaneen thaimaalaisen miehen ruumiit.

Yksi miehistä, joka tunnetaan nimellä Kritsana Namdokmai, 35, menehtyi vammoihinsa tapahtumapaikalla saatuaan palovammoja lähes 80 prosenttiin ruumiistaan. Toinen mies, herra Kananek Wasanti, 37, selvisi tapauksesta, mutta sai vakavia palovammoja kasvoihinsa, molempiin jalkoihinsa ja keskiselkään. Hänet kuljetettiin Bangkokin Pattayan sairaalaan hätähoitoon.

Pattayan poliisi löysi tapahtumapaikalta lintuhäkin, jonka sisällä oli elävä kyyhkynen, sekä täysin palaneen noin 10 metriä pitkän alumiiniputken.

Kritsanan isän, 72-vuotiaan Pong Namdokmain, mukaan hänen poikansa ja hänen ystävänsä olivat pystyttämässä alueelle lintupyydyksiä, kun tapaus tapahtui. Hän uskoi, että hänen poikansa pitämä alumiiniputki joutui vahingossa kosketuksiin yläpuolella olevan suurjännitejohdon kanssa, mikä johti väkivaltaiseen sähköiskuun. Isku tappoi hänen poikansa ja laukaisi myös maastopalon, joka vaikutti ympäröivään niittyyn.

Kritsanan ruumis lähetettiin Banglamungin sairaalaan yksityiskohtaiseen oikeuslääketieteelliseen tutkimukseen, ja loukkaantunut henkilö on sairaalahoidossa Bangkokin Pattayan sairaalassa. Poliisi tutkii parhaillaan tapahtumaa tarkan syyn selvittämiseksi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.