Muang Maha Sarakhamin poliisi pidätti tyttöystävän murhasta epäillyn; Ruumis löydettiin piilossa metsästä

Maha Sarakham-

Muang Maha Sarakhamin poliisit ottivat 17. tammikuuta 2024 Maha Sarakhamin maakunnan tuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaan kiinni epäillyn, jonka väitetään murhanneen ja piilottaneen tytön ruumiin.

Poliisin raportin mukaan epäilty, joka on julkisesti tunnistettu vain Suwaniksi, 33, syyllistyi murhaan kuristamalla tyttöystävänsä Daraporn Phonsin, 30, kuoliaaksi ja kätki ruumiin metsään Ban Nong Photissa. , Mueang, Maha Sarakham.

Epäiltyjen rikosten tekemisen jälkeen Suwanin kerrotaan pakenevan Khon Kaeniin välttääkseen pidätyksen, poliisi sanoi.

Epäillyn kerrotaan tunnustaneen poliisille olleensa Darapornin kanssa yli 2 vuotta, mutta heidän väitettiin olleen henkilökohtaisia ​​konflikteja säännöllisesti. Tapahtumapäivänä, tammikuun 15. päivänä, epäillyn väitettiin olleen raivoissaan tyttöystävänsä kanssa ja kuristi hänet ennen haudan kaivamista piilottaakseen ruumiin metsään. lähistöllä.

Epäilty Suwan oli aiemmin vapautettu syytteestä vuoden 2022 alussa laittomista huumerikoksista ja hän kärsi neljä vuotta vankeutta ennen kuin asui Darapornin kanssa, raportoi thaimaalainen media.

Aluksi poliisi saattoi Suwanin Muang Maha Sarakhamin poliisiasemalle jatkokäsittelyä vartenden.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.