Ulkomaisten turistien kiistanalainen bikini-auringonotto herättää kulttuurikeskustelun Bangkokissa ja Chiang Maissa; Viranomaiset Vastaavat

Kansallinen-

15. tammikuuta 2024 Phra Nakhonin piiritoimisto ilmoitti yleisölle viruskuvista kahdesta ulkomaisesta turistista, jotka ottivat aurinkoa Sanam Luangissa Bangkokissa, mikä aiheutti kiistaa Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

- Phra Nakhonin piiritoimisto paljasti julkisesti, että tapaus tapahtui 29. joulukuuta 2023, ja Phra Nakhonin kunnallinen poliisi lähetettiin välittömästi paikalle saatuaan ilmoituksen. Kaksi ulkomaalaista turistia varoitettiin ja suostuivat noudattamaan ohjeita.

- Phra Nakhonin piiritoimisto lupasi sijoittaa alueelle tiedotuskyltit tulevien tapausten estämiseksi.

Lue samanlainen tapaus, joka tapahtui äskettäin Chiang Maissa, jossa kaksi ulkomaalaista turistia otti aurinkoa vanhalla temppelialueella, mikä aiheutti thaimaalaisen sosiaalisen median kiistaa asianmukaisuudesta.

Äskettäin, tammikuun 15. päivänä, Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet haastattelivat Phra Phayom Kalayanoa, Wat Suan Kaew'n apottia Chiang Maissa tapahtuneesta tapauksesta. Phra Phayom totesi, että kyseessä oli kulttuuriero ja Thaimaan kulttuuriperinteiden ymmärtämisen puute.

Phra Phayom antoi myös näkemyksensä siitä, että thaimaalaisten ei pitäisi olla vihaisia ​​tai loukattu, vaan informoida heitä vähitellen logiikan avulla.

"Temppelivirkailijat saattavat selittää heille, että thaimaalainen kulttuuri ei hyväksy laajalti tällaista käytöstä. Ei olisi toista kertaa varoituksen ja asianmukaisuuden selityksen jälkeen”, Phra Phayom päätti.

Tapaukset aiheuttivat laajaa vihaa ja vaativat turisteja saamaan vastuuseen Thaimaan sosiaalisessa mediassa, vaikka temppelin ja hallituksen virkamiehet ovat omaksuneet pehmeämmän sävyn sanoen, että turistien tarkoituksena ei ollut tarkoituksella loukata ja on parempi kouluttaa turisteja miksi tällainen teko voisi loukata ihmisiä verrattuna oikeustoimiin tai karkotuksiin, jotka voivat vahingoittaa matkailua.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.