Poliisi auttaa turkkilaista turistia saamaan kiinni nuoren varkaan Jomtien Beachillä

Pattaya -

Pattayan poliisi nappasi nopeasti varhain maanantaiaamuna nuoren varkaan, kun hän nappasi turkkilaisen turistin puhelimen Jomtien Beachillä.

Apulaistutkintapäällikkö Pol. Everstiluutnantti Thananon Atipansi ilmoitti pidättäneensä 13-vuotiaan pojan, jonka nimeä ei ikänsä vuoksi pidetty ja joka ryösti noin 4,500 bahtia arvoisen Redmi-puhelimen 58-vuotiaalta turkkilaiselta turistilta Akis Kulilta. aikaisin aamulla 15.

Everstiluutnantti Thananonin mukaan Pattayan poliisi Tassanai Termphon (kuvassa valkoisessa paidassa ja farkuissa) partioi Jomtien Beachillä turistiturvallisuusyksityiskohtaisesti siviilivaatteissa. Sitten Tassanai kuuli herra Akisin avuhuudon ja huomasi nuoren pojan pakenevan puhelimen kanssa. Nopealla takaa-ajollaan poliisi Tassanai otti pojan kiinni Soi 2:n suulla Jomtien Beach Roadilla, vain 50 metrin päässä rikospaikasta ja lähellä Dongtanin poliisiasemaa. Poika myönsi varkauden ja väitti aikovansa pitää puhelimen itselleen.

Kertoessaan rikoksesta poliisille ja The Pattaya Newsille, herra Akis paljasti juttelevansa nuoren epäillyn kanssa, joka oli lähestynyt häntä ikään kuin kysyäkseen häneltä, kun epäilty yhtäkkiä nappasi matkapuhelimen herra Akiksen kädestä ja pakeni. Herra Akis huusi välittömästi apua ja sai sen lähellä partioivalta upseeri Tassanailta. Poliisi juoksi epäillyn perässä ja sai hänet kiinni muutamassa minuutissa.

Herra Akis ilmaisi vilpittömät kiitollisuutensa upseeri Tassanaille, joka auttoi häntä saamaan varkaan kiinni. Hän mainitsi, että Pattayan poliisin nopea työ sai hänet tuntemaan syvää kiintymystä Pattayaan ja Thaimaan lainvalvontaviranomaisiin. Turkkilainen turisti myös halasi upseeria osoittaakseen kiitollisuutensa. Myöhemmin hän eteni Pattayan pääpoliisiasemalle ilmoittamaan virallisesti tapauksesta.

Pojan vanhempiin otettaisiin yhteyttä varkaudesta ja alaikäisten oikeuskäsittelystä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.