Pattaya "Naklua Walk and Eat -festivaali" päättyy kulinaarisiin nautintoihin ja kulttuuriseen uppoutumiseen

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

15. vuotuinen "Naklua Walk and Eat Festival" päättyi iloisesti 14. tammikuuta 2024 jättäen jälkeensä eloisan kuvakudoksen kulttuurisesta uppoutumisesta, kulinaarisista nautinnoista ja yhteisöllisyydestä.

Päätöstilaisuutta, joka pidettiin päälavalla hallituksen säästöpankin Banglamungin sivuliikkeen edessä sunnuntaina, johti Pattayan kaupungin pormestari, Mr. Poramase Ngampiches.

Tämän kuuden viikon mittaisen tapahtuman, joka järjestettiin joka lauantai ja sunnuntai 2.-24 ja 2023.-6, järjesti matkailu- ja urheiluvirasto. Aloitteen tavoitteena oli elvyttää Nakluan alue kestäväksi matkailukohdeksi hyödyntäen sen rikasta paikallista kulttuuria ja elinvoimaista yhteisöllisyyttä.

Tapahtumassa, joka muutti alueen kävelykaduksi, oli satoja myyntikojuja, joissa oli tuoreita mereneläviä, kotitekoisia tuotteita ja ainutlaatuisia matkamuistoja, jotka kaikki myydään taskuystävälliseen hintaan. Ilmassa oli vilkasta keskustelua ja perinteistä musiikkia, kun vierailijat, sekä thaimaalaiset että kansainväliset, vaelsivat kadulla etsiessään jotain syötävää ja ostettavaa itselleen ja perheelle.

Kun verhot sulkeutuivat 15. painoksena, Naklua Walk and Eat Festivalin menestys resonoi koko yhteisössä. Tämä värikäs paikalliskulttuurin juhla ei vain lisännyt matkailua, vaan antoi myös asukkaille mahdollisuuden ryhtyä oman perintönsä säilyttäjiin.

Nähdään taas tänä joulukuussa Walk and Eat Festival!

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.