Thai-toimintatrilleri "Pattaya Heat" lämmittää elokuvateattereita 8. helmikuuta

Pattaya -

Thaimaan elokuvaelämä syttyy pian, kun pian julkaistaan ​​"Pattaya Heat", toimintatrilleri, joka etenee Pattayan ikonisten maisemien taustalla.

Wanderer Picturesin ja Hollywoodin (Thaimaa) yhteistuottama "The Pattaya Heat: All Men Are Brothers" työntää suositun thaimaalaisen näyttelijän Jirayun "Got" Tantrakulin rooliin "Tot (ทศ"), hahmo, joka on sotkeutunut tappavaan peliin. kissa ja hiiri uhkaavan mafiajoukon kanssa. Elokuvan keskipiste pyörii sydäntä jyskyttävän takaa-ajon ympärillä, joista yksi etenee Pattaya Walking Streetin vilkkailla kujilla. Tämä on Thaimaan kuuluisin yöelämän keskus, jossa miljoonia juhlijia vierailee vuosittain.

Elokuva lupaa uudenlaista toimintaa, jota ruokkii kuuluisa kiinalainen ohjaaja Yang Shu Peng. Yangin asiantuntemuksen takaa hänen ansioitunut "Paras ohjaaja -palkinto" vuoden 2009 Macaon kansainvälisillä elokuvajuhlilla elokuvasta "The Robbers".

Got Jirayun lisäksi ”Pattaya Heat” sisältää loistoa muita näyttelijöitä, mukaan lukien Thaimaan elokuvateollisuuden ikonisimmat hahmot: Ananda Everingham, Ploy Chermarn Boonyasak ja Krissada Sukosol. Elokuva, jonka tuotantobudjetti on yli 100 miljoonaa bahtia, on kerännyt poikkeuksellisen myönteistä palautetta sen ensimmäisestä alusta lähtien. teaserin julkaisu kesäkuussa, 2023.

"Pattaya Heat" pyrkii kunnianhimoisesti nousemaan vuoden hittielokuvaksi, koska se on määrä koristaa elokuvateattereita 8. helmikuuta 2024. Upea muotoilu, tähtirouheet ja huippuluokan kuvaustekniikat elokuva ei vain vangitse. Pattayan maailmankuulu maisema, mutta toimii myös elokuvan 100-prosenttisena paikkana.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.