Luostarin sekasorto: Entinen munkki hyökkäsi apotti Pho Chai -temppelissä Udon Thanissa, sai poliisin väliintuloa

Udon Thani-

Tammikuun 13. päivänä 2024 Ban Dung Update, Facebook-sivu, sai raportin entisestä munkista, joka hyökkäsi fyysisesti apottia vastaan ​​Pho Chain temppelissä Ban Dungissa Udon Thanissa.

Ban Dung Update -tiimi meni Pho Chain temppeliin ja löysi temppelin ympäriltä yli 30 paikallista asukasta keskustelemaan munkin ja apotin välisestä konfliktista. Munkki, joka on julkisesti tunnistettu herra Phanom Chuentakseksi, 52, vaikutti paikallisten tiedotusvälineiden mukaan päihtyneeltä ja epäselvästi puhettaan.


Kritsada Jitsoparungroj, 33-vuotias paikallinen asukas, sanoi paikalliselle medialle, että Phanom, entinen munkki, oli ollut Pho Chain temppelissä 2 vuotta ja paikalliset suosivat häntä, koska hän käyttäytyi aluksi mukavasti. Äskettäin Phanom nukkui tuskin yöllä, aiheutti meteliä, söi päivällistä (munkit eivät saa syödä puolenpäivän jälkeen) eikä suorittanut luostaritehtäviä, Kritsada sanoi.

Apotti oli kuitenkin arvostellut Phayomia hänen sopimattomasta käytöksestään, koska hän oli monta kertaa saanut kaunaa apottia kohtaan. Phayom oli erittäin vihainen ja hyökkäsi fyysisesti apottia vastaan ​​ennen kuin Phayom määrättiin lähtemään buddhalaisesta munkkikunnasta, paikalliset tiedotusvälineet raportoivat.


Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Phayom ei halunnut lähteä koppistaan ​​erottuaan buddhalaisen munkkikunnan. Ban Dungin poliiseja pyydettiin ratkaisemaan tilanne, koska Phayom aiheutti meteliä ja vastusti koppista poistumista.

Lopulta Phayomin tuttava tuli kuitenkin hakemaan häntä ja Phayom suostui lähtemään, paikallinen media kertoi.

Heti ei kerrottu, nostetaanko tapaukseen liittyen oikeussyytteitä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.