Thaimaan viranomaiset valmistautuvat Cobra Gold 2024 -tapahtumaan lähellä Pattayaa Yhdysvaltain neuvoa-antavan ryhmän, avaruuskoulutuksen ja Soft Power Focusin kanssa

Kansallinen-

14. tammikuuta 2024 puolustusministeriön poliittisten asioiden tiedottaja Jirayu Huangsap toivotti lämpimästi tervetulleeksi Joint US Military Advisory Groupin ja keskusteli Cobra Gold 2024 -tapahtuman valmistelusta Chonburi-Rayong Thaimaan kuninkaallisen laivaston tukikohdassa ja muissa sotilaallisissa paikoissa.

Cobra Gold on vuosittainen monikansallinen Intian ja Tyynenmeren sotaharjoitus Thaimaassa ja se järjestetään 27. helmikuuta 2024 alkaen. Koulutuksen tarkoituksena oli parantaa katastrofiavun ja alueellisten luonnonkatastrofien mahdollisuuksia sekä torjua kybersodankäynnin uhkia.
Jirayu paljasti julkisesti, että Cobra Gold 2024 sisältää myös avaruuskoulutuksen ymmärtääkseen avaruusilmiöiden vaikutusta alueellisiin sotilasoperaatioihin tehokkaammin.

- Myös Thaimaan puolustustieto- ja avaruusteknologiaosasto sekä Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien Thaimaan avaruusoperaatiokeskus osallistuvat myös Cobra Gold 2024 -koulutukseen, Jirayu sanoi.
"DR. Thaimaan puolustusministeri Sutin Klungsang sanoi, että ase- ja taktisen koulutuksen lisäksi Cobra Gold 2024 -tapahtumassa Thaimaa tulee myös edistämään pehmeää voimaa kulttuurivaihtona, kuten Muay Thai lähitaistelukoulutuksena ja muuta thaimaalaista pehmeää voimaa. Jirayu.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.