Pattayan läheltä metsästä löydetty poltettu ruumis, murhaa epäillään

Chonburi -

Chonburin poliisi tutkii aktiivisesti tapausta palaneen ruumiin tapauksesta, joka löydettiin metsästä Wat Tam Prathunin läheltä Chonburin Banglamungin alueella 13. tammikuuta 2024.

Pol. Nongpruen poliisiaseman apulaistutkintapäällikkö everstiluutnantti Jiraphong Aeabfang sai ilmoituksen löydöstä noin kello 6. Ruumis, joka sijaitsee noin 00 metrin päässä Pongin päätieltä, kuului 500-165 cm pitkälle tuntemattomalle miehelle. Hänellä oli merkkejä palamisesta, todennäköisesti auton renkaan polttoaineena.

Supol Kamjak, 35-vuotias koulun talonmies läheisestä koulusta, törmäsi pelottavaan kohtaukseen seuratessaan käyttämättömiä sähköjohtoja ja ulkoiluttaen koiraansa. Hän ilmoitti asiasta välittömästi poliisille.

Esitutkinnan mukaan uhri tapettiin muualla ja tuotiin polttopaikalle. Sateen vuoksi ruumista ei kuitenkaan poltettu kokonaan.

Ruumis on lähetetty lisätutkimuksiin poliisisairaalaan uhrin henkilöllisyyden ja avun selvittämiseksi meneillään olevassa tutkinnassa. Viranomaiset ovat rajoittaneet pääsyä rikospaikalle ja keräävät aktiivisesti todisteita tapauksen ratkaisemisen nopeuttamiseksi.

Tammikuun 14. päivänä paljastui kaksi tärkeää johtolankaa: ruumiin läheltä löydettiin 30-vuotiaalle Kalasinin maakunnan asukkaalle Thanathip Wadthaisongille kuuluva henkilökortti. Viranomaiset kuitenkin tarkistavat, kuuluuko henkilöllisyystodistus uhrille.

Lisäksi paikallisten asukkaiden tiedot viittaavat mahdolliseen yhteyteen erilliseen tapahtumaan lähellä. 53-vuotias potentiaalinen todistaja Mr. Thuy, sukunimeä pidettiin hänen suojelemiseksi, kertoi nähneensä julman veitsihyökkäyksen tammikuun 12. päivän varhaisina tunteina. Hän kuvaili valkoista sedania, kiihkeitä riitoja ja henkilöä, joka puukotti toistuvasti kamppailevaa miestä, joka yritti paeta. Tämän jälkeen hyökkääjä raahasi uhrin autoon ja ajoi pois.

Mr. Thuy löysi jälkeenpäin verisen veitsen ja otti yhteyttä paikalliseen poliisiin. Loukkaantunutta ei kuitenkaan tuolloin löytynyt. Mr. Thuy ilmaisi pelkonsa kostotoimista ja pakeni kotoaan, kunnes viranomaiset ottivat häneen yhteyttä tammikuun 13. päivänä.

Chonburin maakunnan poliisi tutkii aktiivisesti molempia tapauksia ja etsii todisteita mahdollisen yhteyden löytämiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.