Pattayan yöelämässä nousukausi pidennettyjen aukioloaikojen jälkeen, baarit haluavat viihdealueita laajentaa

Pattaya -

Pattaya Entertainment Industry Association ylisti Thaimaan hallituksen politiikkaa pidentää viihteen aukioloaikoja kello 4:ään saakka, koska se vetosi sen myönteiseen vaikutukseen paikalliseen talouteen ja kehotti laajentamaan edelleen laillisia viihdealueita.

Pidennetyt aukioloajat, jotka otettiin virallisesti käyttöön 15. joulukuuta 2023 osana pilottiohjelmaa viidessä maakunnassa, ovat saaneet positiivista palautetta useilta Pattayan yritysten omistajilta. Pattaya Entertainment Industry Associationin pääsihteerin Damrongkiat Phinijkarnin mukaan useimmat viihdeyritykset ilmoittivat päivittäisistä tuloistaan ​​merkittävän kasvun, joka vaihteli 20-30 %, koska pidempi työaika otettiin käyttöön.

Tästä menestyksestä on hyötyä myös työntekijöille. Mr. Damrongkiat paljasti, että palveluhenkilöstön ja tarjoilijoiden päivittäiset ansiot kasvavat 300-500 bahtia, mikä tarkoittaa noin 9,000 15,000-XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa. Nämä lisätulot ovat vähentäneet heidän riippuvuuttaan hallituksen avustusohjelmista ja parantaneet huomattavasti heidän perheidensä taloudellista hyvinvointia, Damrongkiat totesi.

"Tämä politiikka muuttaa yöelämän yhteisöämme ja koko paikallista taloutta", sanoi Damrongkiat. "Kiitos vilpittömästi hallitukselle pyyntöjemme kuuntelusta ja näiden toimenpiteiden toteuttamisesta."

Yhdistys kehottaa kuitenkin hallitusta harkitsemaan laillisten viihdealueiden laajentamista Pattayassa. He uskovat, että nykyinen viihdepaikkalaki, joka on ollut voimassa 21 vuotta, haittaa kaupungin kehitystä ja rajoittaa sen mahdollisuuksia.

Vastauksena vyöhykkeen laajentamiseen liittyviin yleisiin huolenaiheisiin Damrongkiat totesi, että viihdepaikkojen ja paikallisten asukkaiden tarpeiden tasapainottaminen on ratkaisevan tärkeää. Hän korosti, että liikenteenharjoittajien tulee hallita melua huolellisesti, jotta asukkaille ja yöelämän ulkopuolisille matkailijoille, jotka etsivät rauhallista kokemusta, aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Ehdotetut alueet laillisen yöelämän ja viihdealueen laajentamiseksi ovat osia Jomtienista, erityisesti Jomtien Complexin ja Soi 7 -alueen suositun gay-yöelämän alueella, osia Nakluasta Space-hotellin ympärillä, Sukhumvitiin johtavaa kolmatta tietä ja ehkä jopa osia Itä-Pattayasta. .

Todellisuudessa näillä alueilla on jo yli tuhat baaria ja yöelämää, mutta ne ovat teknisesti lain vastaisia, jos ne eivät ole myös ravintoloita. Lisäksi niiden ei ole tarkoitus tarjota viihdettä alkoholin lisäksi tai olla auki myöhään. Tätä ei usein panna täytäntöön, ja se olisi täysin laillista, jos vyöhykkeet päivitettäisiin Pattayan kasvun mukaan.

Pattaya Newsin äskettäinen epätieteellinen kysely osoitti, että suurin osa lukijoistamme, 46 prosenttia kyselyyn vastanneista, kannatti viihdealueiden laillista laajentamista. 20 prosenttia kyselyyn vastanneista kannatti sitä joillakin alueilla, mutta ei asuinalueilla. 8 prosenttia kannatti sitä pienille baareille ja urheilubaareille, mutta ei livemusiikkipaikoille tai klubeille. Yhdeksäntoista prosenttia vastusti täysin vyöhykkeiden laajentamista. Loput kyselyyn vastanneista eivät välittäneet tai eivät olleet varmoja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.