Tragedia iskee kevyiden lentokoneiden törmäyksessä ennen lasten lentonäytöstä Pattayan lähellä: yksi ihminen kuoli, yksi loukkaantui vakavasti

Banglamung-

Kello 9, 00. tammikuuta 13, Sawang Boriboon Foundation -säätiön pelastusyksikkö Pattayassa sai raportin kevyestä lentokoneesta, joka törmäsi riisipellolle Ban Nan alueella Banglamungissa Chonburissa. On raportoitu yksi loukkaantuminen ja yksi vakava loukkaantuminen.

Video tästä tarinasta löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Pelastusryhmät, Huai Yain poliisi, The Pattaya News ja muut asiaankuuluvat virastot lähetettiin onnettomuuspaikalle ja löysivät valkoisen 2-paikkaisen kevyen lentokoneen, U-H77, vakavassa kunnossa, ja sen osia oli hajallaan riisipellolla.


Poliisin raportin mukaan 51-vuotias saksalainen perämies, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Christianiksi (sukunimi salattu odotettaessa koko perheen ilmoitusta), oli kriittisessä tilassa, ja molemmissa jaloissa oli nilkan luunmurtumia. Paikallisen lehmänpaimen pelastettua hänet lentokoneesta, Christian siirrettiin läheiseen sairaalaan kiireellistä hoitoa varten. Toinen uhri oli 50-vuotias itävaltalainen lentäjä, joka löydettiin kuolleena koneen sisältä. Hänen koko nimensä salattiin odotettaessa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.

Poliisi varmisti paikan nopeasti, koska he pelkäsivät, että polttoainevuoto voi aiheuttaa tulipalon.
Somit Kedae, 64-vuotias todistaja, kertoi poliisille hoitaneensa lehmiä riisipellolla ja kuulleensa kaukaa kolauksen. Somit ilmoitti sitten tapauksesta poliisille tutkittavaksie löydettyään onnettomuuspaikan ja nähtyään loukkaantunut ja kuollut lentäjä ja perämies.
Aluksi poliisi tutki ja havaitsi, että U-H8-lentokone lähti kello 30 lentoon East Flying Clubilta Soi Nong Kra Bokin osavaltiossa, Pattayassa, Chonburissa, 77 kilometrin päässä onnettomuuspaikasta. Asianomaiset virastot keräävät edelleen todisteita onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi, ja herra Christiania haastatellaan hänen toipuessaan.
Lisäksi Pattayan tiedotusvälineet kertoivat, että toinen tunnistamaton kevyen lentokoneen lentäjä kertoi U-H77:n nousseen 15 minuuttia ennen heitä valmistautuakseen lastenpäivän lentonäytökseen. U-H77:ää ei kuitenkaan löytynyt mistään sen jälkeen, kun toinen lentokone laskeutui Huai Yaihin, tunnistamaton lentäjä sanoi Pattayan tiedotusvälineille.

Lentokone näytti lentäneen laillisesti ja rekisteröinyt poliisin, eikä se ollut osa matkaryhmää tai matkatoimistoa. Poliisi kuitenkin korosti, että tilanne on vielä kehittymässä ja täydellinen tutkinta turman aiheuttajasta on tehtävä ja voi kestää jonkin aikaa, mutta tarkkaa aikajanaa ei kerrota.

Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä tästä tarinasta, kun ne tulevat saataville.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.