Thaimaalaista naista syytetään murhasta Walesissa pojan kuoleman johdosta, 7

Wales-

Poliisi on vahvistanut 12. tammikuuta 2024, että naista syytetään murhasta lapsen kuoleman jälkeen Haverfordwestissä.

42-vuotias Papaipit Linse, syntynyt Chiang Maissa, Thaimaassa, pidätettiin tapahtumapaikalta, ja häntä syytetään nyt murhasta.

Hänet on pidätetty poliisin säilöön osallistuakseen oikeuteen Swanseassa (lauantai 13. tammikuuta Walesin aikaa).

Oikeuslääketieteen tutkijat viettivät koko illan tammikuun 12. päivän ylimmän kerroksen asunnossa Upper Market Streetillä seitsemänvuotiaan pojan kuoleman jälkeen Haverfordwestissä. Pembrokeshiren kreivikuntakaupunki on shokissa tapauksen jälkeen, joka johti Linsen pidätykseen, jonka uskotaan olleen lapsen äiti.

Poliisiautot reunustivat katua sekakaupan ja asuinrakennuksen ulkopuolella, jossa naapurit ja ohikulkijat ovat alkaneet laskea kukkia.

Eräs naapuri, joka halusi pysyä nimettömänä, kuvaili näkevänsä ensihoitajat reagoimassa tapaukseen, mikä hänen mukaansa oli erittäin järkyttynyt.

Poliisi vahvisti naisen pidätyksen pian tapahtuman jälkeen. Naapurit tuntevat hänet pidättyvänä aasialaisena naisena, yksinhuoltajana, joka kasvattaa kahta lasta haastavissa olosuhteissa.

Rakennuksen pohjakerros, entinen fysioterapiastudio ja kuntosali, joka tunnettiin nimellä TriExercise, on tuttu maamerkki kaupungin Upper Market Streetillä. Tohtori Sean Phelan, 69-vuotias naapurissa asuva sairaalalääkäri, ilmaisi järkyttyneensä ja huomautti, että nainen oli aina melko ystävällinen, vaikka hän ei tuntenut häntä hyvin.

Hän mainitsi, ettei ollut koskaan nähnyt miestä asunnossa ja kuvaili lapsia hyvin hoidetuiksi ja hyvin käyttäytyneiksi.

Poliisi sulki kadun tapahtumapäivänä noin kello 10.45 hätäpuhelun jälkeen.

Sulkeminen vaikutti paikallisiin yrityksiin, mukaan lukien läheiseen Samaritans-hyväntekeväisyysliikkeeseen, joka joutui sulkemaan päivän ajaksi. Myös Preseli-Pembrokeshire Welsh Assemblyn jäsenen Paul Daviesin ja Preseli-Pembrokeshiren kansanedustajan Stephen Crabbin toimistot sijaitsevat vain muutaman oven päässä tapahtumapaikalta.

Kysymykset siitä, miksi lapsi oli kotona, koska koulut olivat avautuneet uudelleen aiemmin tällä viikolla, lisäävät tapahtumaan liittyvää mysteeriä.

Kiinteistöä vastapäätä asuva Lee Evans, 39, kommentoi kadun muuttuvaa ilmapiiriä ja huomautti naisen haluttomuudesta olla tekemisissä naapureiden kanssa.

Dyfed-Powysin poliisin tiedottaja totesi, että lapsen kuolemaan johtaneiden olosuhteiden tutkinta on kesken.

Poliisi vahvisti, että seitsemänvuotias julistettiin kuolleeksi pian heidän saapumisensa jälkeen keskiviikkona.

Surunvalittelut omaisille tiedottaja vahvisti, että nainen on poliisin huostassa murhasta epäiltynä.

Tämä tapaus on jättänyt syvän vaikutuksen Haverfordwestin yhteisöön, ja monet kamppailevat ymmärtääkseen, kuinka tällainen tragedia voi tapahtua heidän keskellään.

Tilaa
Tom Sinclair
Tom on https://pembrokeshire-herald.com/ -sivuston toimittaja ja usein vieraileva kirjoittaja meille, koska hän vierailee usein Thaimaassa ja nauttii kulttuurista ja historiasta.